Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(559)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(559)
    • 5 Star(534)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/07/2021

    Przybył bardzo szybko. Ten przedmiot świetnie mi pasuje. Prowadzone światło jest ciepłe i przytulne. Jest z jednym dodatkowym filtrem. Rozmiar filtra to 7*128, gdyby ktoś chciał je zamówić. Jest zrobiony z dobrego materiału, bo jest solidny. Konstrukcja jest najlepszą cechą tego nawilżacza. Jest to z en angielski podręcznik użytkowania i link do klubu firmy w celu podzielenia się z nimi swoimi doświadczeniami. Gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    To był produkt, którego śledziłem od dłuższego czasu. Zdecydowanie zalecałbym palaczom, astmę i zapalenie oskrzeli, aby używali tego w nocy z lampą solną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    To moje drugie zamówienie. Dla mnie działa idealnie. Taki elegancki segment mebli domowych. Prowadzone światło jest takie przytulne. Przy okazji możesz używać nawilżacza bez ledowego światła. Polecam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Nie ma baterii wewnętrznej i konieczne jest, aby pozostawić w gniazdku cały czas. Przy pierwszym użyciu, nieprzyjemny zapach zaczął wychodzić, ale po kilku minutach przestał się pojawiać. Pozostawił świeże powietrze. Wierząc, że produkt był mniejszy przez obrazy, światło pomaga bardzo znać poziom wody i jeśli woda się skończy, sam go wyłączy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Działa bardzo ładnie, gdyby miał USB typu C i konektor w dolnej części, byłby idealny. Światło ma dwa poziomy, ale nie może zmienić temperatury światła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Dobra, ale mała tylko 400 ml wody 2-3 h max za każdym razem I nie może być zmieszana z olejem, tylko czysta woda Ale mieszałam i działałam dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Bardzo dobry nawilżacz Blitzwoif, jakość niezrównana. Jego spray jest tak lekki, że nawet umieszczanie ręki nad mgłą ręka nie staje się wilgotna. I okazuje się, że jest to piękne ozdobne światło!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Doskonały i doskonały przybył w bardzo véloce dzięki bg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    perfect!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 619
    • Ft7 033
    • Ft8 408
    • Ft9 248
    • Ft4 438
    • Ft4 066
    • Ft5 178
    • Ft4 483
    • Ft4 066
    • Ft2 592
    • Ft2 958
    • Ft11 276
    • Ft2 586
    • Ft22 203
    • Ft2 666
    • Ft2 958
    • Ft8 139
    • Ft9 712