Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(671)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(671)
    • 5 Star(631)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/03/2022

    To jest bardzo potężne narzędzie! Z doświadczenia wiem, że aromatyczna ciecz szybko zatyka rurkę absorbującą (bar), chyba ze względu na zawartość oleju. Można to zrobić po prostu przez cięcie końcówek pręta na długość 5-10 mm, a para jest już nalewana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Bardzo szybko dotarł na Węgry. Kupiłem go na prezent gwiazdkowy, więc jeszcze nie próbowałem. Ale dotarło to dobrze zapakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Kolejny doskonały produkt tej marki Blitzwolf! Produkt jest taki sam jak opisany przez dostawcę i taki sam jak zdjęcia. Praktyczne i skuteczne z dodatkiem światła otoczenia. Spodobało mi się. Można tylko polecić i dać 🌟🌟🌟🌟🌟 dziękuję sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    good quality blitzwolf is the best

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    To mój drugi raz, kiedy kupuję to dla naszej rodziny. Działa dobrze, Wykonane z wysokiej jakości jak wszystkie produkty Blitzwold. Usługa Banggood jest świetna jak za każdym razem i została sprzedana w bardzo rozsądnej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Wysyłanie z Hiszpanii jest bardzo szybkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Przybył na czas, zgodnie z oczekiwaniami. Dobrze zapakowane, działa w porządku. Nie jest skomplikowana do oparowania. Wygląda bardzo ładnie i wysokiej jakości jak inne produkty Blitzwold

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Dobrej jakości materiały, prosta obróbka.Niestety nie baterii, to działa tylko z usb.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Piekny kawalek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Działa bardzo dobrze, wysoka jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.24
    • US$13.99
    • US$30.02
    • US$36.74
    • US$13.49
    • US$18.47
    • US$13.69
    • US$25.99
    • US$24.24
    • US$19.99
    • US$11.99
    • US$12.69
    • US$13.79
    • US$16.16
    • US$31.17
    • US$28.99
    • US$25.40
    • US$23.88