Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(670)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(670)
    • 5 Star(630)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/07/2021

    Przybył bardzo szybko. Ten przedmiot świetnie mi pasuje. Prowadzone światło jest ciepłe i przytulne. Jest z jednym dodatkowym filtrem. Rozmiar filtra to 7*128, gdyby ktoś chciał je zamówić. Jest zrobiony z dobrego materiału, bo jest solidny. Konstrukcja jest najlepszą cechą tego nawilżacza. Jest to z en angielski podręcznik użytkowania i link do klubu firmy w celu podzielenia się z nimi swoimi doświadczeniami. Gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    To moje drugie zamówienie. Dla mnie działa idealnie. Taki elegancki segment mebli domowych. Prowadzone światło jest takie przytulne. Przy okazji możesz używać nawilżacza bez ledowego światła. Polecam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    To jest bardzo potężne narzędzie! Z doświadczenia wiem, że aromatyczna ciecz szybko zatyka rurkę absorbującą (bar), chyba ze względu na zawartość oleju. Można to zrobić po prostu przez cięcie końcówek pręta na długość 5-10 mm, a para jest już nalewana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Bardzo szybko dotarł na Węgry. Kupiłem go na prezent gwiazdkowy, więc jeszcze nie próbowałem. Ale dotarło to dobrze zapakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Kolejny doskonały produkt tej marki Blitzwolf! Produkt jest taki sam jak opisany przez dostawcę i taki sam jak zdjęcia. Praktyczne i skuteczne z dodatkiem światła otoczenia. Spodobało mi się. Można tylko polecić i dać 🌟🌟🌟🌟🌟 dziękuję sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    good quality blitzwolf is the best

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    To mój drugi raz, kiedy kupuję to dla naszej rodziny. Działa dobrze, Wykonane z wysokiej jakości jak wszystkie produkty Blitzwold. Usługa Banggood jest świetna jak za każdym razem i została sprzedana w bardzo rozsądnej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Wysyłanie z Hiszpanii jest bardzo szybkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Przybył na czas, zgodnie z oczekiwaniami. Dobrze zapakowane, działa w porządku. Nie jest skomplikowana do oparowania. Wygląda bardzo ładnie i wysokiej jakości jak inne produkty Blitzwold

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Dobrej jakości materiały, prosta obróbka.Niestety nie baterii, to działa tylko z usb.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.57
    • US$18.48
    • US$119.99
    • US$24.14
    • US$25.40
    • US$21.93
    • US$19.62
    • US$45.03
    • US$32.33
    • US$12.69
    • US$19.99
    • US$31.17
    • US$11.99
    • US$22.00
    • US$32.33
    • US$19.74
    • US$27.71
    • US$11.99