Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/10/2020

    Dobra kamera internetowa do ogólnego użytku. Był dobrze wyposażony w „poduszkę powietrzną" i wystarczył do połączenia z portem USB, aby zostać wykrytym i skonfigurowanym. Ma długi kabel i choć jest trochę duży, bardzo dobrze pasuje do monitora. Wydaje się być dobry dla pieniędzy i działa bardzo dobrze na zastosowaniach takich jak zoom. Kąt ujęcia jest znaczny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Kupiłem go na autofocus. Kiedy zobaczyłem markę Blitzwolf, pomyślałem, że to dobra jakość. Dotarło do firmy przewozowej na 7 dni przed spodziewaną datą. Kupiłem go w podatkach. Żadnych połamanych wgnieceń w poduszce powietrznej. PC jest podłączony tylko do kabla USB. Win10 pił automatycznie. Standardowa kamera to rozpoznała. Full HD robi zdjęcia i filmy. Autofocus naprawdę istnieje, jakby podążał za twarzą. Nie oczekuj jakości ayfon11. Lekko piaszczysta w małym świetle. Pulpit dobrze pasuje na monitorze, jest w górę i w dół. Dobrze dla Zooma. Amazon każdy dał 5 gwiazdek, jasność wieczoru nie była zbyt dobra, ale to nie byłoby przełomowe. Nie mam porównania Logitech.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Ta kamera ma naprawdę szeroki kąt otwarcia, dzięki czemu idealnie nadaje się do nagrywania wideokonferencji z kilkoma osobami i / lub ważne jest, aby pokazać więcej tła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Całkiem dobry aparat dla jej honoru. Wtyczka N Play i to było to, czego chciałam. Nie wiem, czy mógłbym za taką cenę kupić taki aparat z Grecji. Stosowanie na macOS bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2020

    Kamera internetowa jest całkiem niezła. Nie wiem, czy jest jak Logitech C920, ale jest bardzo satysfakcjonujący. Koszt x korzyści tego warte. Polecam. Sprzedawca tylko trochę opóźnił, aby wysłać, ale dotarł do Brazylii z 9 dni roboczych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Zajęło to czas, aby dotrzeć, ponieważ poczta straciła zamówienie, Banggood nawet umieścić kolejny w procesie wysyłania, ale potem przybył. Bardzo mi się podobało jest całkiem niezłe w porównaniu do C920 Logi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Świetna kamerka. Nie musisz nic instalować, tylko podłącz to i użyj. Dobry materiał budowlany Pomoże wiele w rozmowach wideokonferencyjnych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Prawie na pewno najlepszym przyjacielem. Przybyła w ciągu ośmiu dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Dobry produkt, doskonały dźwięk, czysty obraz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Dojazd w idealnym stanie, bardzo dobrze zapakowany! Nie testowałem go, żeby sprawdzić, czy jakość jest tak dobra, jak mówią

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$16.99
    • US$11.99
    • US$13.99
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$28.59
    • US$16.99
    • US$23.99
    • US$11.99
    • US$22.99
    • US$20.99
    • US$11.99
    • US$9.99
    • US$20.99
    • US$18.69
    • US$17.99
    • US$22.99