Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(736)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(736)
    • 5 Star(697)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/10/2020

    Produkt przyszedł szybko nie płacić cła płacisz podatków od każdej dostawy jest 17 TL podatek produkt jest świetny Połączyłem połączenie Bluetooth działa.10 orka ciągnięcie z pilotem nie jest problemem jeśli naciskasz zdalne wysłuchanie kiedy kabina jest zamknięta Zauważyłem, że stopniowo zwiększa głośność.go Możesz zainstalować profesjonalny aparat kabinowy usuwając uchwyt aparatu, ale nie wyjdzie to tak łatwo, istnieje ryzyko złamania. Spodziewałem się łatwego odłączania. Jakość materiału jest dobra na razie nawet jeśli są rozciągane w czasie.Chociaż metalowe stopy wyglądają na cienkie, istnieje małe ryzyko zginania się w wprowadzeniu produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Przybył 10 dni wcześniej niż planowano, nawet z pandemią i strajkiem na poczcie. Bardzo dobry sprzęt. Łatwa obsługa i jakość materiału. Latarka ma 3 pozycje, przyciemnione światło, średnie i mocne, nie jest latarką, ale jest dobra do tego, co jest wyznaczone. Podobało mi się. Jest z kablem do ładowania latarki, i pilotem do pokonania odległości foto.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Doskonały produkt. Ma już znaną jakość Blitzwolf, dobre wykończenie. Trójnóg jest twardy i trzyma się dobrze bez bujania mojego Redmi Note 9 Pro. Światło rozjaśnia się dobrze w całkowicie ciemnych środowiskach, ale nadal udaje się dać dobre rozwiązanie w niezbyt jasnych środowiskach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Dobry produkt, jak jest napisane w opisie. Podręcznik w języku hiszpańskim, wszystko bardzo dobrze zapakowane pudełko ani cios.Fact przychodzi bez światła i sterowania baterią

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Wszystko w porządku. Mój pierwszy zakup, dodany dwa ubezpieczenia nie jest opodatkowany. Zapłaciłem 134,92 z NUbank przez paypal. Szkoda, że Banggood nie chce pozwolić mi się rozstać z kartą. To bardzo nudne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Doskonały produkt. Tak bardzo, że jest to już drugi zakup, ponieważ dam go jako prezent. Światło pomaga w selfie, ale jeśli zamierzasz robić filmy, zalecam mocniejszy punkt światła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Kupiony dnia 30/01/21 i dotarł 19/02 w SP - São Bernardo do Campo dobrej jakości podoba się produkt bardzo i polecam to dotarł dobrze zapakowany i wszystko działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Produkt był w przyzwoitej jakości, bardzo minimalistyczny styl, ale dobrze zbudowany opakowanie. Flashlight ma wiele trybów i dobrą jakość światła. Stabilny z długim przedłużającym się prętem, który bardzo pomaga! Konstrukcja nóg i mechanizm mocowania sprawia, że jest to również praktyczne, gdy chcesz ustawić produkt na niestabilny (np. Piaszczysta) obszar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    🇬🇷I am so so so very happy! It arrived in between two - three weeks via regular post... It's three things in one gadget! It has the light, the Selfy stick and the trípode... I am charging now the light and connected the Bluetooth to my mobile and it works by clicking and taking a picture and as I see it works also without the stick big bonus 😍 the legs once they are locked in place they are sturdy! It goes like the half of me tall (I am 1,67cm 😜(going to test it also in a field so I can see how it is working with the tripod...) and also I can put it on my desk and Vlog for my friends whenever I want. This is a real yes yes for carrying it always inside your bag. It for day and night! Woah guys I am really happy and exited! Μην το σκέφτεστε δύο φορές. Πραγματικά αξίζει. Έχει το φως και το κουμπί (Bluetooth) που βγαίνει άρα μπορείς να το χρησιμοποιείς ακόμα κ μόνο του σαν Selfy Button. Και επίσης γίνεται Τρίποδο αφού το κλειδώσεις στην θέση του. Ήρθε μέσω Ολλανδίας σε μένα με κανονικό ΕΛΤΑ ταχυδρομείο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την πρώτη μ αγορά από την Blitzwolf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Świetna jakość produktu, led jest bardzo mocny i nogi są bardzo jędrne. Pilot jest bardzo wygodny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14,251
    • Ft4,625
    • Ft7,124
    • Ft15,947
    • Ft10,857
    • Ft4,748
    • Ft6,784
    • Ft9,067
    • Ft7,463
    • Ft12,214
    • Ft4,409
    • Ft5,766
    • Ft4,748
    • Ft5,088
    • Ft7,463
    • Ft11,196
    • Ft4,069
    • Ft3,082