Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(819)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(819)
    • 5 Star(765)
    • 4 Star(47)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2021

    Bardzo dobry produkt. Połączenia Bluetooth i USB są wykonane z łatwością, a dźwięk jest bardzo dobry. Szybkie ładowanie działa idealnie. Oświetlenie doda więcej dotyku. Ponieważ masz tylko możliwość wyboru muzyki do muzyki, jedyną rzeczą, której ci brakuje, jest możliwość wyboru przez foldery. To byłby świetny sprzęt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Ładne urządzenie, które może zmienić stereo w odbiornik bluetooth. Nie próbowałem wszystkich opcji, ale podłączyłem telefon do stereo i puściłem muzykę. Nie spodziewaj się najwyższej jakości dźwięku, ale jest przyzwoity i bardzo przydatny. Urządzenie może również ładować dwa urządzenia przez dwa porty usb, chociaż jeden (niski prąd) jest przydatny do odtwarzania muzyki przez napęd pamięci. Posiada górny przycisk, który umożliwia różne kolory urządzenia, dzięki czemu można go dostosować do koloru wnętrza samochodu. Ponadto (nie testowałem) ma port microSD do odtwarzania muzyki z takich mediów. I ma, przez telefon, połączenie, aby odbierać telefony komórkowe. Jest wbudowany w mikrofon i słychać dźwięk przez radio samochodowe. Tego też nie testowałem, ale brzmi dobrze. Dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Świetny produkt! Jak na to wygląda, to robi niesamowitą robotę! Bardzo łatwe i proste w użyciu UI. Prosto z torby Zajęło mi to tylko kilka sekund Aby połączyć się z Bluetooth mojego telefonu I grała Clear Loud Music. Brzmi bardzo dobrze. A zmiana otoczenia jest taka fajna 👍 Jestem bardzo zadowolony z tego produktu Bardzo polecam 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    To miła zabawka dla mnie. Ponieważ nie lubię czytać instrukcji, ciekawe było dowiedzieć się, co to potrafi. Kiedy go włączyłem, świecił na niebiesko i olśniło mnie w nocy w samochodzie. Więc musiałem to zatuszować. Potem znalazłem przycisk do wyłączenia światła lub zmiany koloru. To była niespodzianka. Próbowałem USB i BT i było idealnie. Wystarczy znaleźć wolną częstotliwość w radiu, gdzie nikt nic nie nadawał, a następnie ustawić ją tutaj. Konsumpcja na BT wynosi poniżej 50 mA, na USB nieco ponad 50 mA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Przedmiot zamawiany z lokalnego magazynu czeskiego, szybka dostawa w ciągu 3 dni roboczych przez firmę GLS. Ładna i solidna konstrukcja, łatwa obsługa, działa bez żadnych problemów z naprawdę doskonałą jakością dźwięku z moim oryginalnym radiem Sony i głośnikami Sony na Ford Focus 2005. Nie ma hałasu czy pękania działa bez żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Do portugalii zajęło dodatkowy tydzień, ale jakość produktu sprawiła, że warto. Jest łatwy i szybki w podłączeniu i konfiguracji, jakość dźwięku jest świetna. Używam go od kilku tygodni i jak na razie nie ma problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DEFIS
    HU
    24/11/2020

    Excellent products. Easy to use. I don't have a negative experience. Everyone needs this car charger. Came here quickly. Kitűnő termèk. Könnyen használható.Nincsen negatív tapasztalatom. Mindenkinek kell ez az autós töltő. Gyorsan ideèrt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Bardzo ładny produkt, prawdziwy nadajnik Vfm.Lubię szybkie ładowanie 3.0 i tylne światło, które ma. Próbowałem jeszcze odebrać telefon, więc nie mogę nic o tym powiedzieć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Jak na razie działa bardzo dobrze! To był szybki spadek 11/01/2021 i dotarł dziś 21/01/2021. Opakowanie jest w idealnym stanie. Możesz przekazywać muzykę przez Bluetooth i połączenia itp. Używając kolumn samochodowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Pruddo przyjechał, myślałem, że jest za jasno. Jakość produktu zwykle jest cięższy, ale zobaczmy, czy dobry nawet używanie, nigdy nie miał nic z marki, ale komentujemy, rozmowy pracowników, które są dobre produkty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6,167
    • Ft9,839
    • Ft4,409
    • Ft6,784
    • Ft5,427
    • Ft3,051
    • Ft4,409
    • Ft7,803
    • Ft6,784
    • Ft5,427
    • Ft5,766
    • Ft4,409
    • Ft4,748
    • Ft6,784
    • Ft5,088
    • Ft5,088
    • Ft4,933
    • Ft11,536