Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(203)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(203)
    • 5 Star(198)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/03/2022

    Wydaje się być dobrym produktem, dobrym materiałem i przybył (dokładnie) zgodnie z planem. Ale mimo wszystko, zamówiłem kabel typu C i dostałem mikro-USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2020

    Te kable są wysokiej jakości i szczególnie przydatne dla mojej konfiguracji muzycznej. Moje syntezatory zasilane przez USB używają tych kabli z powodu złącza pod odpowiednim kątem. W ten sposób synty mogą być umieszczone bliżej ścian i w szafkach itp. Oczywiście są również doskonale przydatne w każdej innej konfiguracji. Inny produkt BlitzWolf jakości. Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Świetny przewód do ładowania moich urządzeń mikrousb. To tak długo, że nie muszę być blisko przełącznika. Doskonała jakość materiałów, wszelkie problemy w tym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2020

    Zamówiony 17.01.2020 r., otrzymany na poczcie w Witebsku w RB 22.02.2020 r. Wszystko pasuje do opisu, ale nie ma zewnętrznego nylonowego warkocza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2020

    Standardowa jakość Blitzwolfa. Dobre materiały, przyzwoita praca, solidna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    ok. ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Bardzo dobrze... podobało mi się... Ale... to uniemożliwia korzystanie ze słuchawek... Powinno być po drugiej stronie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Wygląda bardzo ładnie i ładuje dobrze. Każdy powinien kupić. Dziękuję za sklep

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2020

    Dobra jakość jak opis dla moich telefonów komórkowych itp

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$10.88
    • US$11.49
    • US$10.34
    • US$20.79
    • US$13.99
    • US$10.38
    • US$21.99
    • US$12.64
    • US$8.07
    • US$11.99
    • US$11.99
    • US$12.99
    • US$10.99
    • US$11.99
    • US$13.69
    • US$10.38
    • US$89.99