Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(459)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(459)
    • 5 Star(442)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/11/2020

    Szybko i sprawnie. Przybył za 16 dni bez opłat. Wyposażenie go w komórkę jest trochę trudne w porównaniu z innymi, których używałem, ale jakość i rozmiar przędzy to coś więcej niż konieczność przyzwyczajenia się do niej. Jego dostawa nie jest tak szybka jak oryginał, ale nadal uważam to za doskonałe znalezisko. Szczególnie uważam, że transport jest ciężki dla produktu, nic za dużo. W skrócie: Polecam zakup

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Kabel spełnia parametry USB-C i mój wymóg używania złączki kątowej! Zewnętrzna izolacja wygląda jak silikon, ale tak nie jest. Ciężko jest schylić się w zimnym środowisku. Złącze UCB-C jest bardzo sztywno wstawione do urządzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Kabel jest sztywny, wydaje mi się, że szybko się łamie, wtyczki są twarde, jestem ciekawy jak długo to trwa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Świetny kabel. Ułatwia mi to, kiedy muszę go załadować, a wylot nie jest tak blisko. Super szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Bardzo dobry kabel USB-C. Polecam. Złącze USB-c jest nieco trudniejsze do wprowadzenia do złącza na urządzeniu (testowane na wielu urządzeniach).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Chciałem, żeby ten fotel był pod kątem 90°. Wypróbujmy to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Como sempre, blitzwoif nunca me deixou na mão, Muito Bom!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Szybka wysyłka, kupię ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Przesyłka była super miła, to był mój pierwszy zakup. Był w normalnym opakowaniu, żadnych specjalnych dopalaczy, nawet po kontakcie. Nienaganny produkt i jakość. Każdy, kto go potrzebuje, może go zdobyć. Super polecam kable tej marki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Bardzo wysokiej jakości produkt. Nie wiedziałem, że przewód i złącze są tak zależne od ładowania. Wyrzucił wszystkie kable, które miał wcześniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 263
    • Ft6 657
    • Ft1 904
    • Ft2 116
    • Ft3 024
    • Ft3 142
    • Ft1 995
    • Ft1 813
    • Ft3 024
    • Ft2 419
    • Ft5 240
    • Ft2 298
    • Ft3 024
    • Ft2 419
    • Ft2 722
    • Ft2 722
    • Ft2 722
    • Ft3 494