Dostawa do United Kingdom , USD
Najlepsza pozytywna recenzja dla %s na Banggood, Kupuj najlepiej %s w najniższej cenie na Banggood. Przed zakupem przejrzyj najbardziej pomocne pozytywne recenzje dotyczące %s., zabawki rc, sport rozrywkowy, moda, popularna elektronika
zygos30 11/05/2022
Πολύ όμορφο ρολόι, με πάρα πολλές δυνατότητες στα 36€ που το πήρα. Μετρήσεις οξυγόνου, πίεσης παλμών και πολλά άλλα. Μπορείς επίσης να απαντήσεις στις κλήσεις η και να καλέσεις μιλώντας από το ρολόι. Καλός ήχος και μικρόφωνο. It is a great smart watch an the price is super. I really recommended.
1
Komentarze (2)
Zatwierdź
  • cypressjr Το πηρα πριν λιγες μερες και θα ηθελα να σε ρωτησω κατι. Οταν με παιρνουν τηλ χτυπαει κανονικα αλλα στις ειδοποιησεις εχει μονο δονηση. Στο κανει και εσενα αυτο; Επισης ξερεις πως το κανω να μην ανοιγει αυτοματα η οθονη οταν κουναω το χερι μου; Ευχαριστω

    Odpowiadać 23/05/2022
  • zygos30 Για να μην ανοίγει όταν γυρνάς το χέρι, πήγαινε από την εφαρμογή στο "Άλλα" > και απενεργοποίησε την "Γρήγορη προβολή".
    Οι ειδοποιήσεις σε όλα τα ρολόγια έχουν μόνο δόνηση.
    Αν θέλεις και ήχο, θα πρέπει να έχεις ενεργό μόνιμα τις τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά αυτό είναι ενοχλητικό γιατί όλοι οι ήχοι περνάνε στο ρολόι.

    Odpowiadać 08/06/2022
Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>