Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/07/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość, działa idealnie. Łatwy system i wiele opcji w aplikacji. Bardzo dobra jakość wideo HD, mikrofon i głośnik jest bardzo dobry.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Kamera nadzoru BW-YIC1 jest z początku solidna, jej montaż na ścianie jest bardzo łatwy dzięki wspornikowi (cely i kołki są umieszczone w pudełku), który jest łatwo przypięty do kamery i zablokowany dwiema śrubami (postać 1). Wystarczy zainstalować aplikację „Yi IoT" z Appstore lub Google Play. Rejestracja na konto Yi jest obowiązkowa (jest darmowa). Proces dodania aparatu do aplikacji jest bardzo fajny: automatycznie skanując kod kreskowy znajdujący się z tyłu kamery lub ręcznie poprzez dodanie sieci 2.4G Wi-Fi do aplikacji. Wystarczy pokazać to do kamery nadzoru, aby zakończyć instalację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Works as described! A good product but I missed the information that it does not work with the Blitzwolf/Tuya app - so I am a little dissatisfied since I really like to gather IoT devices in one app.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Przesyłka jest w porządku, jest tu wcześniej. Aparat jest mały, słodki, ze świetnym obrazem, bardzo wyraźne ustawienia. Z komórką, łatwo się z nią obchodzić z każdego miejsca, w którym mogę spojrzeć do domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Dobrze zbudowanym. Byłem pod wrażeniem położenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Ada bezpieczna z zewnętrzną kamerą, dobrze zbudowany z dobrych materiałów. Naprawdę świetny zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość, działa perfekcyjnie. Bardzo dobra jakość wideo HD, mikrofon i głośnik jest bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Működik, köszi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Special camera..I buy again

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Szybko przybył, łatwo zainstalowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$35.99
    • US$51.96
    • US$26.99
    • US$7.99
    • US$86.99
    • US$20.99
    • US$80.84
    • US$29.99
    • US$49.99