Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(144)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(144)
    • 5 Star(131)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2021

    Świetny projektor, za bardzo mi się podobał. Mały, lekki, wszechstronny, zapewni kilka fajnych chwil. Zainstalowałem TV Express, Moje Cinema Family, Run:Time, Vix, Kodi, wszystko dobrze, działa z dużą płynnością. Niektóre problemy ze znalezieniem wersji aplikacji Pluto TV dla tego urządzenia. Udało mi się zainstalować i obracać wersję dostępną w Google Play, ale jej ikona nie pojawia się wśród aplikacji. Bluetooth działa bardzo dobrze, aby połączyć się z dowolnym systemem dźwięku. Eshare jest bardzo praktyczny, aby mieć pełną kontrolę nad projektorem za pomocą smartfona, myszy, ekranu dotykowego i kluczy. Nie przetestowałem jeszcze HDMI ani P2, ale sądzę, że nie będzie to dla mnie zaskoczeniem. Dla tych, którzy chcą mieć mały projektor, z pełnym systemem operacyjnym, aby zainstalować wiele aplikacji, wziąć, gdzie chcą i bawić się każdą imprezę, polecam BW-VT2. To był mój pierwszy zakup w Banggood i mam tylko komplementy dla niej za dobrą obsługę, głównie odpowiadanie na moje wątpliwości z wielką życzliwością i uwagą. Mam zamiar dokonać nowych zakupów w tym sklepie. Dotarcie do mojego domu w São Paulo w Brazylii zajęło 51 dni, ale już się spodziewałem tego terminu, ponieważ kupiłem produkt z zapasów sklepu.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    BR
    19/10/2021

    Doskonały produkt, pod wrażeniem jak na razie. Dobre funkcje, praktyczność, mobilność, doskonały wizerunek... Zobaczymy, czy w codziennej pracy nadal będzie mnie zaskakiwał.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Naprawdę dobry produkt. Lepszy niż się spodziewałem. Niesamowita jakość wykonania, imponująca jakość dźwięku (w tym przypadku, oczywiście ze względu na jego mały rozmiar). Rozdzielczość (480p) jest, oczywiście, jego słabością, ale jest wystarczająco dobra do ewentualnego użycia. Jest bardzo mały i przenośny, więc jest idealny do rozpraszania dzieci podczas podróży. Jasność jest dobra, daje dobry kontrast w ciemnym pomieszczeniu. Przyszło naprawdę dobrze zapakowane. Pudełko było nienaruszone. Ogólnie rzecz biorąc, świetny produkt w dobrej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Produkt przybył około 30 dni, przyszedł dobrze zapakowany i jest bardzo piękny, ma wyświetlanie obrazu, bateria wyczerpuje się szybko i nie mogłem połączyć się z Netflix hasłem, urządzenie nie rozpoznaje APP, w ogóle. Rekomenduję.

    Komentarze (19)
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Produkt przybył dobrze zapakowany, świetny towar został opodatkowany, więc zajęło to tylko 20 dni więcej przybyło prawidłowo polecam

    Komentarze (24)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Przybycie dobrze zapakowane, wszystko w porządku, działa Świetny projektor, polecam, zostałem opodatkowany według przepisu, ale nadrobił, przybył dość szybko w 20 dni

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Złamany przyszedł Chcę moje pieniądze z powrotem

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Znalazłem wszystko bardzo dobre...zadowolone z zakupu.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Świetny produkt.poleciłbym

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Świetna jakość produktu, bardzo dobry wizerunek.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft47 507
    • Ft95 610
    • Ft30 824
    • Ft50 771
    • Ft39 231
    • Ft48 957
    • Ft217 600
    • Ft31 978
    • Ft4 942
    • Ft20 768
    • Ft71 443
    • Ft32 637
    • Ft108 073
    • Ft70 355
    • Ft20 669
    • Ft38 803
    • Ft98 907
    • Ft8 239