Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(228)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(228)
    • 5 Star(189)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/04/2021

    To moje pierwsze doświadczenie z projektorem. To miłe, że ma Android TV, świetnie działa z kablem ethernetowym. Nadal Wifi nie działa zbyt dobrze, miał projektor w pobliżu routera i ma sygnał 3 / 5 linii. Czasami to w ogóle nie działa. Zdalne sterowanie... Muszę to sparować za każdym razem, gdy używam projektora, żeby dobrze działał. Kontrast nie jest tak dobry przy użyciu rodzimego Android TV (4 metry od ekranu) zdjęcia są lepsze od rzeczywistego kontrastu ). Problem rozumiem, że jest znany....W trybie HDMi masz lepszy obraz, ale chciałem ten projektor ze względu na Android tv. Ogólnie jest ok. Jeśli będzie aktualizacja naprawiania Wifi, połączenia z pilotem i obrazu android TV, będzie to 5 gwiazdkowy projektor. Brawo!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Używaj go z ethernetem jest bardzo dobry z ethernetem klasyczny system operacyjny Android TV jest bardzo płynny i jest bardzo mało rozmazany w rogach, nie widać nawet kolorów są dobre fan brzmi więcej niż się spodziewałem. Używałem T8. Jest więcej hałasu niż to. Jakość plastiku jest zła, zwłaszcza gdy go uruchamiasz, a ta paskudna plastikowa komuna otacza pokój. Może być używany przez długi czas. Ignoruję obietnicę płynnego interfejsu, jakościowego koloru i rozdzielczości.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Zamówienie zostało wykonane na stronie 28 JAN i wysłane 4 lutego. Dotyka 20 dni prostych i 15 dni roboczych, od wysyłki, oraz 25 i 19 dni, bezpośrednio i biznesowo, odpowiednio od daty realizacji zamówienia. Był w pakiecie z innymi przedmiotami i był dobrze zapakowany. Miałem wysokie oczekiwania co do produktu i mogę powiedzieć, że w pewnym sensie mnie zawiódł. Zaczynając od tego, co jest wspaniałe, czyli materiału, kolorów i jego jasności. W tych aspektach są świetne! Używam go z odległości 3.3m i mogę dostać 100-calowy ekran. Jego głośniki są naprawdę dobre, naprawdę jasne i nawet mocne dla 10W (5 dla każdego głośnika). Idąc na dół, Android nie jadł gotowy na wszystkie swoje funkcje. Na początku nie mogłem korzystać z aplikacji bezpośrednio z systemu, takich jak netflix czy youtube, ponieważ miałbym spadek ramki. Po pierwszej aktualizacji firmware, był wypłacalny, ale nadal są krople ramek, gdy jest podłączony bezpośrednio do mojego PS4. Może być naprawiony wkrótce, ale na razie jest to 4 gwiazdki. Wniosek został złożony na stronie internetowej w dniu 28 stycznia i przesłany w dniu 4 lutego. 20 dni roboczych i 15 dni roboczych w dniu wysyłki oraz odpowiednio 25 i 19 dni, uruchomionych i przydatnych, od dnia rozpatrzenia wniosku. Był w paczce z innymi przedmiotami i był dobrze zapakowany. Miałem wysokie oczekiwania co do produktu i mogę powiedzieć, że byłem rozczarowany pewnymi aspektami. Zaczynając od tego, co jest bardzo dobre, czyli materiału budowlanego, kolorów i jasności. Jego dźwięk jest bardzo dobry, mocny i dobrej jakości dla 10W (2 z 5W). Z drugiej strony, Android nie był przygotowany na wszystkie funkcje. Początkowo nie mogłem używać aplikacji prosto z projektora, ponieważ miałem quad SPF. Po aktualizacji firmware, został rozwiązany, ale nadal mam kadr do PS4. Nie mogłem również odbić komórki. Można naprawić wkrótce w innej aktualizacji, choć na razie jest to produkt 4 gwiazdkowy.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Na początku bałem się to powiedzieć. Jakość obrazu jest dobra, dostajesz 1080. Przeprowadziłem testy wideo 4K na nim i na komputerze za pomocą kabla HDMI. Wystarczy na mój salon. Wifi jest dobry w wyciąganiu mocy. Pilot jest bardzo mądry. Ma biegłą prędkość.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Zdjęcie jest dobre. 3/4m jest bardziej idealne dla jasności i jasności. Brak optycznego wyjścia audio. Objętość wentylatora jest wysoka. Mówcy są w porządku. System operacyjny Android 9 czasami zawodzi. Przyszło w siedem dni. Bardzo dobrze za tą cenę.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Dostałem go w sześć dni. Dzięki za szybką wysyłkę, zaciemnienie jest całkiem dobre. A na czwartym zdjęciu, czwartym. Zamówiłem ekrany projekcyjne, przetestuję je i dodam zdjęcia. Widok 59 cali (150cm) jest dostępny z odległości 2 metrów. głośność wentylatora jest trochę głośno, jak wspomniano w komentarzach, poza tym ładny produkt, który można kupić w tej cenie. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    To pierwszy projektor, który kupuję. Więc moje doświadczenie nie jest takie duże. Kupiłem rodzinie, żeby oglądać Netflixa i YouTube w domu. Jakość wydaje się w porządku. Nikt nie powie wow. Jakość obrazu jest w porządku. Średnia jasność. Jako pierwszy użytkownik mogę powiedzieć, że będzie lepiej wydać trochę więcej na lepszy. Dla kogoś, kto nie może wydać więcej, to dobry wybór. Mnóstwo portów. Android TV jest bardzo wolny. Tragiczne wifi. Używam mojego pudełka z telewizją Xiaomi, który działa lepiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Odtwarzanie wideo 1080p jest świetne w cenie wbudowanego głośnika.Tv OS 9 jest zainstalowany, ale aplikacje nie są aktualne. Aby uniknąć problemów z FPS; Konieczne jest uaktualnienie Netflixa i youtube ręcznie. Wysoka głośność wentylatora

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Porządek przybył szybko, dobrze zapakowany i wszystko zgodnie z opisem. Przetestowałem go i było to bardzo warte uwagi, ponieważ projektor ma świetny obraz i bardzo łatwy do ustawienia. Zalecam zakup! Dziękuję!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Świetny produkt nadal nie miał czasu przetestować wszystkich opcji bardziej jak do tej pory podoba mi się to bardzo!! Jedna uwaga, którą zauważyłem w produkcie i nie podoba mi się wiele i hałas za głośny i ogrzewanie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft300 622
    • Ft271 766
    • Ft288 866
    • Ft333
    • Ft30 227
    • Ft57 435
    • Ft72 214
    • Ft69 527
    • Ft98 750
    • Ft21 372
    • Ft72 886
    • Ft47 022
    • Ft71 145
    • Ft255 276
    • Ft18 318
    • Ft40 304
    • Ft73 283
    • Ft1 829