Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(484)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(484)
    • 5 Star(448)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/01/2021

    Otrzymałem urządzenie w 8-9 dni. Po pierwsze, jakość obrazu jest dobra, jeśli użyjesz jej na ścianie, zanika. Polecam zasłonę Jakość dźwięku jest bardzo dobra, nawet przed ostatecznym poziomem, inne projekcje, które otrzymałam, były niewystarczające. Co mnie zirytowało Poziom fanów jest trochę wysoki, a jeśli oglądasz filmy artystyczne, będzie ci niewygodnie. Jestem zadowolony z urządzenia.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Opakowanie jest trochę uszkodzone...Myślę, że to była właściwa lokalizacja...Jestem zadowolony z jakości produktu, Zarówno obraz jak i dźwięk... Miałem vp1 (720p), ale ten ma bardzo lepszą jakość... Uważam, że lepiej będzie wyświetlać na szarym ekranie, aby uzyskać lepszy kontrast... Kupiłem go w Brazylii, zapłaciłem 185 Real Tax, i przybyłem w 32 dni

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Doskonały produkt! Obraz jest niesamowity (co już było oczekiwane), ale to, co przyciąga uwagę, to dźwięk! W zależności od wymagań, nie potrzebujesz nawet zewnętrznego dźwięku. Podwózka była dość szybka. Najdłuższym opóźnieniem były służby celne. W sumie zajęło to mniej niż miesiąc, żeby dostać się do mojego domu. Pudełko zostało uszkodzone, jak pokazano na zdjęciu, ale produkt był nietknięty. Podatek był nieco wyższy niż ubezpieczenie celne, więc warto było zapłacić, jak zwracali kwotę. Polecam produkt i sklep. Jeśli ktoś ma jakieś pytania, ZAP 81-99936.9308

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Zdecydowałem się na zakup produktu poprzez wprowadzenie Enes Ozen na kanale YouTube. Zamówiony wieczorem 19 listopada.Zakupiłem z opcją Indyka Direct Mail (podatek wliczony).Otrzymałem produkt 28 listopada około 13:00.Przemieszczenia ładunku były odzwierciedlone krok po kroku. Otrzymałem paczkę ostrożnie i czysto. Wybrałem wtyczkę eu, a oni dodali dodatkową wtyczkę. Oprócz urządzenia w pudełku znaleziono wtyczkę UE, kabel Hdmi, kabel Tulip Av, sterowanie kablem Vga oraz mini broszurę. Cena jest produktem niekwestionowanym dla tych, którzy szukają produktów. Ręczne doprecyzowanie ostrości i ± 50, 4D (Pionowo i poziomo) Korekcja kluczy to bardzo wygodna funkcja, która jest w naprawdę dobrych urządzeniach marki. Wbudowany głośnik 5w 2 zachwycą Cię kinem domowym. 2 wejścia hdmi i 2 usb dają praktyczność przy jednoczesnym wykorzystaniu mediów multimedialnych. Jest tam wentylator, ale hałas transmisji go tłumi. Jasność i jasność zadowalająca. Polecam produkt, którego nie można przegapić w tej cenie.

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Najbardziej zaskoczyło mnie to, że aparat jest bardzo cichy jeśli chodzi o jakość obrazu jest dobra. Oczywiście, że nie jest lepszy niż mój pełny telewizor HD, który mam. Dźwięk jest niski i może zniekształcić się w grobie, ktokolwiek kupuje radzi, aby kupić kino domowe lub inne pozytywki dźwiękowe. Projektor podgrzewa się dużo w małym otoczeniu dobrze jest użyć klimatyzatora lub dobrze wentylowane miejsce, połysk jest również dobry bardziej nie polecam używać dzień, chyba że kupujesz odblaskowy materiał salnge noc staje się doskonały. Kolory są bardzo żywe i żywe. Nie mogłem otworzyć filmów 4k w żadnym formacie (h264, h265, mp4. itd.). Nie mogłem też zrobić napisów na kołach. Niektóre słowa z menu nie są w języku portugalskim, ogólnie w odniesieniu do korzyści kosztowych wartych każdego centa.

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    To jest FYI NIEWIADNY widok Używałem już innych produktów Blitzwolf, wysokiej jakości marki. Ale szczerze mówiąc, nie oczekiwałem zbyt wiele od projekcji. Ale to było ponad moje oczekiwania. Blitzwolf znowu się spisał. 8-9 W dzień nadszedł bardzo szybko. Aras przyniósł to do moich drzwi, a ja nie zawracałem sobie głowy niczym. W tej cenie ma pełny wygląd HD jakości, jakiej się nie spodziewałem. Daje pełny obraz kinowy na 110-calowym ekranie. Kolory są wyważone i piękne. Ma 2 głośniki wewnętrzne 5W i dźwięk jest w porządku, ale jeśli chcesz klimat filmu, polecam połączenie soundbaru. Jedyny przekręt, jaki widzę, to trochę za dużo hałasu fanów. Słyszysz to w cichych scenach. Ale zazwyczaj dźwięk filmu przytłacza fanów. STRESZCZENIE zdecydowanie polecam, jeśli chcesz uzyskać bardzo satysfakcjonujące kino i duże doświadczenie ekranowe bez wydawania zbyt dużo pieniędzy. Urządzenie to nie android, to normalna projekcja, więc połącz Xiaomi Mi Stick lub Mi Box. A jeśli chcesz poprawić swój nastrój, polecam głośnik Anker Motion.

    Komentarze (15)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Produkt dotarł do Stambułu za 10 dni i został dostarczony do moich drzwi transportem pośrednim. Fakt, że produkt ma 500 ancillumensów nie ma żadnej różnicy w należnościach za dzienny monitoring, ja już idę do urządzeń startowych. A druga sprawa, jako ktoś, kto używa dużo VP1, to zdecydowanie przeszkadza fanowi. Nie brakuje bluetooth Korekta krawędzi to oprogramowanie klawiszowe, więc w ogóle nie działa. Tylko 5% lub maksimum. Kolory są widoczne wieczorem, gdy udana lampa domowa jest zapalana w ciemności, ale w słoneczny dzień obraz jest bardzo wyraźny.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Świetny projektor w budżecie, cieszący się weekendami podczas oglądania meczów! Rozdzielczość jest zbyt dobra. Jakość obrazu jest niesamowita. Wentylatory są prawie ciche. Wbudowane głośniki są wystarczająco dobre, jeśli oglądasz w cichym env i siedzisz w pobliżu projektora. Ale istnieje opcja połączenia zewnętrznych głośników, więc nie ma problemu. 500 Ansi to znaczy pełna, bo podobały mi się sceny w 20 watowym świetle pokoju. Białe ramki są trochę lekkie, ale kolorowe są wystarczająco dobre do oglądania. Ale projektor jest dobry do użycia w ciemnym pomieszczeniu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Po pierwsze, chciałbym na to zwrócić uwagę. Odebrałem urządzenie 7 grudnia i dotarło do mojego domu 16 grudnia. Produkt dotarł na półproduktu i byłem zdumiony prędkością. Kiedyś robiłem zakupy na niektórych innych stronach i czekałem miesiąc na produkt ze względu na firmę wysyłkową. To jedyna strona, na której będę robić zakupy w Chinach. Produkt przyszedł w pełnej formie, co przypadkowo powiedziałem, że jest interesujące. Jeden paragon nie nadaje się do użytku. Urządzenie daje bardzo jasny widok z odległości 5m, i nie ma możliwości, żeby napis był odczytywany na krawędziach. Używałem modelu Vp1, to świat różnicy. Bardzo się cieszę. Ta jakość jest niesamowita w tej cenie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Nadeszła z prędkością, która sprawiła, że zastanawiasz się jak to będzie, biorąc pod uwagę dostawy, które nie przypłynęły z Atahir na Maltepe w ciągu tygodnia. W ciągu ośmiu dni produkt był ogromny... Z zasłoną Peak. Zdecydowanie potrzebuje okienka multimedialnego, jego własny interfejs nie działa, obsługa usb, itp. Pilot nie widzi produktu, gdy jest za, i czasami nie działa. Ale można używać z pudełkiem multimedialnym. To więcej niż plus lub minus... To produkt z przerostu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft40,692
    • Ft15,044
    • Ft41,034
    • Ft122,766
    • Ft63,729
    • Ft59,065
    • Ft30,153
    • Ft38,858
    • Ft101,906
    • Ft43,521
    • Ft31,086
    • Ft170,985
    • Ft55,957
    • Ft47,873
    • Ft72,744
    • Ft2,049
    • Ft115,025
    • Ft11,811