Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(136)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(136)
    • 5 Star(115)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/06/2022

    Wspaniała

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    Termin nie był tak krótki, ale nie jest długi i wiedział, że q od wielkości zapłaci podatek, ale zapłaciłem wcześniej ubezpieczenie i otrzymałem 3 dni później z powrotem. W najbardziej produkt eh wielki! To ma bardzo dobry wizerunek!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Przybyli szybko w idealnym stanie. Sprzedawca nadążył za ogłoszeniem. Projektor z jakością imponowania. Bardzo dobra jakość, bardzo dobra jakość. Jego dźwięk jest tak dobry, że nawet nie potrzebuje dźwięku. Bardzo dobry obraz i zaskoczyć gry wideo w nim. Super wskaż ten znak. Nawet sprzedający nadstawia za to karku.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    muito top

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Chociaż produkt nie posiada wielu nowych funkcji, jest prawie dwa razy większy od modelu VP14. Dźwięk jest wystarczający, ale niezbyt dobry. Jakość obrazu i jasność są całkiem dobre z modelu VP14 w ogóle, ale najbardziej martwi mnie to, że mają świetną sprzedaż do Turcji, ale nie ma wsparcia turecki i nie ma systemu operacyjnego Android. Pod VP15 nie ma dostępu do rikszy, więc musisz ją powiesić na ścianie lub suficie. Powiedziałbym, że to jeden z najlepszych produktów do kupienia w cenie. Tak, są minusy, ale obraz jest dobry i możesz go używać z TVbox.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Oświetlenie tylne LED na panelu sterowania jest nieznośnie jasne w nocy, gdy projektor jest wyłączony. Musiałem w nocy zakrywać panel, żeby móc spać. Obrazek jest w porządku. Miałem problemy z uzyskaniem screencastu do pracy z moim Pixel 6. Aktualny wskaźnik rzutu to 1,5 (nie 1.2 jak w instrukcji), więc mój projektor musiał być zamontowany 4 metry od ekranu, aby wypełnić ekran. Ogólnie biorąc, biorąc pod uwagę cenę i świetny obraz, jestem bardzo szczęśliwy. Tylko nie oczekuj, że Blitzwolf Tech Support będzie w jakikolwiek sposób przydatny, jeśli coś pójdzie nie tak.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2022

    Dobry produkt, rezonowa cena, wydajność cenowa jest dobra. Głównie Manuela. Potężne światło i wysoka odporność. Dobry w świetle dnia, bardzo dobry w ciemności. Rozmiar i waga to jedyne minusy. Świetny obraz, bardzo jasne światło, ma świetne przepisy. Nie ma wsparcia, ale ma sposób, aby go naprawić na konwencjonalnych podporach. Wspaniała korzyść kosztowa! Wszystko było w porządku. Jak na razie działa dobrze. Przybyliście na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Dobry produkt, rezonowa cena, wydajność cenowa jest dobra. Głównie Manuela. Potężne światło i wysoka odporność. Dobry w świetle dnia, bardzo dobry w ciemności. Rozmiar i waga to jedyne minusy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Dobry produkt, ale przybył zepsuty.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Wysyłka dotarła wcześniej niż oczekiwano. Opakowanie to była tylko plastikowa torba. Przesyłka przyszła bez zarzutu. Projektor jest jeszcze do przetestowania. Wydaje się być solidny i dobrej jakości.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$386.99
    • US$99.99
    • US$1,959.99
    • US$169.99
    • US$1,699.99
    • US$2,319.99
    • US$239.99
    • US$809.99
    • US$2,386.24
    • US$43.88
    • US$17.99
    • US$476.99
    • US$1,429.99
    • US$149.99
    • US$449.99
    • US$2,369.99
    • US$149.99
    • US$279.00