Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2021

    Bardzo zadowolony z mojego zakupu. Posiadam już kilka akcesoriów BlitzWolf i jestem z nich bardzo zadowolony. Odtwarzacz działa dobrze pod Windows 10: VLC do odtwarzania płyt CD i DVD, Leawo Blu Ray Payer do odtwarzania Blu Ray. Działa dobrze pod Ubuntu do odtwarzania płyt CD i DVD. Granie w Blu Ray jest bardziej nudne! ( VLC lub MakeMKV...) Nie przetestowałem jeszcze grawerowania. /by być kontynuowana. Zakup polecam (w cenie poniżej 60 € VAT i wysyłka w cenie)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Jakość produktów Blitzwolf jest świetna, co do tej pory uzyskałem od marki, a ten zewnętrzny odtwarzacz nie mniej, dobra budowa, dobry rozmiar, dobra prędkość pisania i czytania, doskonała funkcjonalność, a także styl. Polecane, ale nie jest.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Produkt dostał wszystko w wygląd, nagrywane dyski Mp3, Blurey próbował grać, szkoda, że nie ma płyty z odtwarzaczem, ponieważ gracz jest głównie opłacany i na całym ekranie nie mógł sprawdzić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Rejestrator przybył stosunkowo szybko, dobrze zapakowany i działa doskonale, jestem całkiem zadowolony z zakupu. Rejestruje dyski Bluray między 4x a 6x szybkością i jak na razie akceptuje wszystkie rodzaje mediów, których używałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Świetny produkt. Działa dobrze na maszynie Windows. Na Linuksie Mint też działa idealnie. Nadal nie wiem, jak używać go z Macbook Pro M1. Nie mam żadnej płonącej aplikacji, a laptop nie rozpoznaje urządzenia?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Bardzo dobry produkt działa doskonale, jak takos podłączony do moich okien 10 PC.Czytać Blu Ray z ochroną strefową bez problemu przy użyciu ogólnego oprogramowania wolnego odtwarzacza Blu Ray.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Compact and quiet. Has USB 3.0 A - micro-B cable, additional USB A to power jack cable, and USB 3.0 Type-C male to A female adapter. Drive itself is identified as Matshita BD-MLT UJ240AF, firmware version 1.02. Read disks OK. Write wasn't tested yet. Fast delivery - 12 days to Lviv, Ukraine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • jeneyi
    HU
    27/04/2021

    Doskonały produkt, działa doskonale od pierwszej mocy. Mam nadzieję, że to będzie dla mnie przyjemność długo czekać!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Najwyższa jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Bardzo dobre i szybkie czytanie umiejętności, używam głównie do chwytania płyt audio. Jest tani i bardzo przydatny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.99
    • US$17.99
    • US$27.49
    • US$29.99
    • US$69.99
    • US$27.49
    • US$23.09
    • US$21.99
    • US$19.99
    • US$49.99