Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(229)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(229)
    • 5 Star(219)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2021

    Przybył z Chin na Węgry w ciągu 20 dni z Banggood Express. Urządzenie było w zwykłej, zielonej skrzynce Blitzwolf. Zewnętrzny dysk jest urządzenie do wtyczki i odtwarzania, podłączyłem się do mojego komputera, który łatwo zidentyfikował i czytowanie DVD poszło dobrze, nie testowałem jeszcze funkcji zapisu. Można podłączyć się do zwykłych złączy typu USb i USb c za pomocą adaptera. Projekt wygląda naprawdę gteat, a jak kabel jest ukryty, jest również dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Otrzymane w ciągu 25 dni bez opłat. Kabel jest trochę krótki, ale miejsce jest bardzo dobre i praktyczne. Jest lekki i stosunkowo mały. Wszystko w plastiku, efekt faktury wierzchu jest ładny. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    MacBook recognise it without any download, just plug-in, put the disc in the driver and ready to use. Great product, would recommend to anyone who need a DVD/CD for his computer...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Testowane z Windows 10. Podłącz się i skończ. Działa dobrze na odczyt płyt CD i DVD z danymi, ale stare płyty muzyczne nie są w stanie ich odtworzyć. Nie przetestowano jeszcze na piśmie. Dostawy miały miejsce w środku maksymalnego okresu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Bardzo, bardzo dobrej jakości tworzywa sztuczne. Doskonale działa z oknami 10. Nie spodziewałem się niczego innego od Blitzwolfa...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Delivery speed 4 days from CZ warehouse. The product works properly and meets what I expected. Rýchlosť doručenia 4 dni z CZ skladu. Výrobok funguje správne a spĺňa to čo som aj očakával.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Jest to doskonałe do laptopów bez napędu DVD. Należy pamiętać, że obsługuje tylko format Udf, więc wszystkie DVD, które są stare z formatem Joliet, nie będą grać. Jest też autorem płyt CD i DVD, choć według specyfikacji jest trochę wolniejszy niż średnia prędkość pisania - nie jest to jednak problem do sporadycznego użytku. Nie testowałem pisma osobiście.. Małe i kompaktowe, pasuje do większości torebek na laptopa i jest lekki. Polecam to każdemu, kto potrzebuje prostego dysku CD z pewną możliwością pisania. * Uwaga: Niebieski promień nie obsługiwany..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Ten BlitzWolf DVD Rom działa idealnie I ten Time Comet Hellas jest bardzo dobry (szybka) dostawa po raz pierwszy Brawo dla Komety Hellas na szybką dostawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Bardzo dobry produkt (bardzo dobry produkt)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Came well enough protected and it's working fine for me. It's not as fast as an integrated one, but for the price it's good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 940
    • Ft4 733
    • Ft9 468
    • Ft5 680
    • Ft6 943
    • Ft6 311
    • Ft7 258
    • Ft7 258
    • Ft8 679
    • Ft17 361