Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/10/2021

    Bardzo ładny produkt, dziękuję Po pierwsze, dostawa jest dokładnie 15 dni O jakości produktu i pudełko są wyjątkowe Wszystkie właściwości produktu wymienione w opisie są już w nim Można go dostosować, czy lampka RGB lub reflektor jest dobrze oświetlone Najpierw trudno będzie ci nad tym zapanować. Po prostu przeczytaj broszurę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Po raz kolejny z Banggood i Bw, powód jest tak dobry, jak to tylko możliwe. Strzeż się, że ma łuk rgb i nie. Zabiję hatchbacka. A teraz dla Greków. Weź to bez obaw, jeśli nie chcesz zadzierać z filmami i chcesz więcej niż rgb ma port usb do typu c i to tylko n grać uwagę bez zmiany koloru pomimo klasycznego rgb cytatu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    /Witam wszystkich. Bardzo mi się podobało, poza tym, że jest piękny, pozwala zachować widok całkiem sporo, zwłaszcza dla osób spędzających sporo czasu przed ekranem. Ma kilka poziomów intensywności, co jest świetne. Złoty przycisk działa włączanie i wyłączanie oraz dla różnych ustawień. Możemy wybrać łączenie tylko przednich ledów, wolę przodu led i rgb w tym samym czasie. W pokoju natychmiast otrzymuje się inne środowisko. Przybył dość szybko, a opakowanie bezbłędne. Łączy się z uchwytem typu C, który jest zawarty w pakiecie. W skrócie, już doradziłem produkt znajomym, którzy byli zachwyceni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Bardzo wysokiej jakości lampa monitorująca. Brak problemów z elementem lub funkcjonalnością. Na ekranie monitora nie ma blasku, ale bardzo dobrze oświetla klawiaturę i otaczające obszary. Kolor RGB led pasek z tyłu jest również zabawny i nie rozprasza podczas pracy. Ogólna atmosfera produktu jest naprawdę dobra. Wykończenie całego materiału jest warte swojej ceny. Wysoce zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Paczka dotarła bez zarzutu. Oświetlenie jest ładne, eleganckie, z masywnym środkiem ciężkości. Dużą zaletą jest regulacja oświetlenia przedniego. Z tyłu światła nie jest natrętne. Blitzwolf jest po prostu TOP i mogę go tylko polecić ❤

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Jest wart swoich pieniędzy i jest bardzo pomocny! I ładne tylne światło, które w filmach z serii gier jest do towarzyszy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Znakomita jakość, bardzo ładny efekt. Byłoby geat mieć synchronizację wsteczną z wideo, ale tylko 2 tryby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Dobra lampa do monitora - miej przycisk, aby włączyć / wyłączyć i połączyć ucb typu c

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Wygląda fajnie, czekam na noc, aby wypróbować wszystkie piękno)) Radzę wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Dobra, super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.88
    • US$12.88
    • US$22.99
    • US$9.99
    • US$14.88
    • US$13.99
    • US$38.40
    • US$8.88
    • US$16.16
    • US$37.99