Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(217)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(217)
    • 5 Star(210)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/10/2021

    Paczka dostarczona w ciągu dwóch tygodni. Pakiet jest obrzydliwy, prosta torba, markowe opakowanie jest całe posiniaczone, ładowarka jest cudownie nienaruszona. Wybrałem prezent, musiałem go zatrzymać. Ładowarka też nie jest dobra, przy prądach większych niż 1 ampere zaczyna piszczeć jak stado komarów, ale według parametrów wszystko pasuje do opisu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Jestem pod wrażeniem jakości tej ładowarki, oprócz tego, że jest dobrze zbudowany, spełnił jej funkcję dobrze, ładuje się bardzo szybko i nie grzeje. Warto zainwestować w ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Produkt jako opis. Testowany ok działa zgodnie z oczekiwaniami. Bardzo przydatne, jeśli masz nowy smartfon, który zwykle jest ze zwykłą ładowarką bez szybkiego ładowania. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Ładowarka działa dobrze (przetestowałem tylko port USB-A). Jest mały problem z wyświetlaczem LED: prawy dolny segment ostatniej cyfry nie świeci :-( mam nadzieję, że mogę dostać za to odszkodowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Znacząca poprawa jakości dostawy, jak to zwykle jest blitzwolf bez komentarza pod względem jakości ~

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Zdałem test! Używam go do ładowania mojego iPada Pro 11 2021, jak widać na zdjęciach, to jest szybka ładowarka! W rzeczywistości, adapter, który przyszedł z iPadem ładuje 8,6 woltów. Zwycięzcą!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Wysokiej jakości ładowarka ścienna z funkcją fantazyjną - cyfrowy wyświetlacz, który pokazuje napięcie i napięcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Wysokiej jakości produkt Côme wszystkie produkty Blitzwolf, przybył szybko i w dobrym stanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    To dobra ładowarka i obsługuje wszystkie podane tryby ładowania. Napięcie i prąd są dość dokładne, patrz na obraz, zielone są obsługiwane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    якісна зарядка працює добре швидко заряджає. можу радити.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 737
    • Ft3 473
    • Ft3 157
    • Ft7 265
    • Ft3 647
    • Ft9 162
    • Ft3 631
    • Ft8 214
    • Ft15 166
    • Ft3 280