Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/06/2021

    This is the third PSSD4 1T I buy from Bangood. I make professional photos and vidoe so I need lot space... Good transfer rate and really good building. Only disappoint from have to pay around €20 more for costum..... first time in 5 years from bangood...... ( I'm afraid it is a problem wuth UK BREXIT.....)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Produkt odpowiada opisowi, mały, kompaktowy rozmiar z bardzo lekkim korpusem. W tym dwa kable o dużej prędkości. Jestem zaskoczony, kolejny dobry zakup od BlitzWolf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Znakomita zewnętrzna ssd. Doskonała obsługa i bardzo szybka dostawa. Rekomenduję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Działa jak urok. Bardzo wysoka jakość, bardzo wysoka jakość. Ten stop jest po prostu piękny!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Bardzo mały i szybki ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Kilka miesięcy temu kupiłem BlitzWolf® BW-PSSD2 SSD 512GB. Właśnie dzisiaj otrzymałem tę nową bersję 1T. Jestem fotografem i potrzebuję dużo miejsca na moje zdjęcia i wideo. Naprawdę dobre!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Second BW-PSSD4 In buy from bangood. Really good product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Produkt jest zgodny z opisem. Dobre, wytrzymałe opakowanie od producenta, niemożliwe do uszkodzenia podczas dostawy. W tym dwa kable o dużej prędkości. Obudowa jest ogrzewana podczas pracy i działa jako chłodnica chłodząca. Bardzo mały i kompaktowy rozmiar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Doskonały produkt, 953 GB dostępny.Sprzedający poleca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Bardzo szybki transfer danych. Robi się bardzo gorąco, gdy kopiuje się masowo, ale można to naprawić za pomocą żelu 😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$63.99
    • US$33.91
    • US$40.99
    • US$52.99
    • US$19.40
    • US$68.99
    • US$24.99
    • US$34.31
    • US$18.49
    • US$30.59
    • US$34.99
    • US$114.99
    • US$76.79
    • US$62.09
    • US$10.99
    • US$33.48
    • US$23.99
    • US$69.99