Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/04/2022

    Jest taki mały, podoba mi się To powierzchnia, na której nie ma żadnych odcisków. Zbliżenia pokazują szorstką powierzchnię. Dane wejściowe c i micro usb, źródło danych c i usb 3 Poziom naładowania jest wskazany przez 4 małe diody LED. Jest mały, ale ma wagę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Pudełko było trochę uszkodzone, ale produkt jest nieuszkodzony. Może szybko ładować mój telefon (doogee s96 pro) Ma ładny design, mały i lekki. Totalnie było tego warte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Przyjechał trzy dni wcześniej: doskonała jakość wykonania, materiał jest bardzo miły w dotyku. Zakupiony głównie ze względu na niewielkie rozmiary, spełnia oczekiwania i jest świetnym produktem, jak wszystkie produkty Blitzwolf, które posiadam... Ciekawe możliwość podwójnego portu wejściowego i podwójnego portu wyjściowego, ponieważ możliwe jest użycie portu typu c zarówno do ładowania, jak i zasilania innego urządzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Dostarczone szybko, szybko. Specyfikacje produktów są zgodnie z reklamą. Jestem szczęśliwym klientem. Polecane, ale nie do końca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Odpowiada bardzo dobrze i ładuje mój iPhone 13 mini przez 4x.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Doskonale, na wędrówki szukałem kompaktowego małego powerbanku. Po tygodniu przyjechał na Węgry z magazynu CZ. Dodatkowy przewód nie jest typu C, więc możesz chcieć przydzielić linię szybkiego ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Doručení do 2 dnů, malá, uvidíme jak bude fungovat. Spokojenost.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Niewielki, poręczny bank mocy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Robi to, co powinno, czyli ładuje rzeczy. Do tego z dopuszczalną prędkością. Jakość jest również bardzo dobra, jak prawie zawsze i robi bardzo solidne wrażenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Szybka dostawa, naprawdę szybkie ładowanie. Kompaktowy mały rozmiar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.99
    • US$37.99
    • US$32.99
    • US$26.99
    • US$58.99
    • US$25.99
    • US$21.99
    • US$13.79
    • US$49.65
    • US$47.99
    • US$25.99
    • US$20.79
    • US$379.99
    • US$344.99
    • US$55.99
    • US$59.99
    • US$30.99
    • US$35.99