Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(108)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(108)
    • 5 Star(102)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/07/2021

    Posłanie i przyjazd do mojego kraju było bardzo szybkie, zajęło to dużo czasu, gdy przybyło do mojego stanu. Opakowania dotarły do stanu, biorąc jeden i drugi ugniatany w pudełku, Bardziej produkt bardzo dobrze zapakowany i działa w 100%, funkcjonuje również jako węzeł wejściowy P2 i konwencjonalny USB typu A, Bardzo ciężka rzecz, która pomaga utrzymać się jędrną i stabilną w układzie, nie wspominając o tym, jakie to piękne. Podoba mi się produkt, świetna jakość od obsługi słuchawek. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Przybyłem do Santana de Parnaíba SP w ciągu 20 dni...Zostałem obciążony, ale zapłaciłem ubezpieczenie i został zwrócony bez kłopotów! Ładny, dobrze ciężki i działa jak HUB Tbm.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Doskonała jakość.Długo czasu zajęło przybycie, ale warto było czekać. Naprawdę jest doskonałą kartą dźwiękową USB z 2 portami węzły USB i przyciskiem do zmiany kolorów. polecam 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Produkt wysokiej jakości, przybył do kraju bez problemów lub bez opodatkowania. Skrzynka była w idealnym stanie. Produkt jest bardzo dobry przez jakość Blitzwolf, jest dobrze naprawiony i led może być nieco mocniejszy. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Doskonała i szybka dostawa tylko małe uszkodzenia na pudełku, idealny produkt z Bangood doskonałej cenie i piękny hub dla moich słuchawek, ładne jasne led. Dzięki Bangood za to zamówienie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Jednym z najlepszych wspiera jakość ceny, oprócz hubu po bokach, jest ładny, dobry i tani. Nie można prosić o więcej z tego wsparcia. Zalecany zakup, ❤❤❤❤

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    To jest fantastyczne, projekt, cena, estetyka, idealne.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Super szybka dostawa, niesamowita jakość wykonane produkt niesamowita cena, bardzo ładny desingn, led jest wystarczająco jasny z kilku wybranych efektów trybu, łatwy do zainstalowania, wtyczka i odtwarzanie. Tylko doskonałe stanowisko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Podoba mi się! Dobrej jakości, niezłej wagi! Bardzo przydatne! idealny do słuchawek i Nice Rgb! To nadeszło bardzo szybko! Banggood rządzi!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Doskonały sprzęt, bardzo dobrze wykończony i zbudowany. Nie miałem problemu z importem. Polecam produkt i markę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 680
    • Ft7 574
    • Ft17 045
    • Ft5 553
    • Ft6 311
    • Ft6 943
    • Ft7 890
    • Ft12 341
    • Ft2 523
    • Ft3 785