Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/03/2021

    Dobry produkt, Bluetooth działa dobrze i pozwala na zmianę głośności telefonu. Objętość jest do przyjęcia, ma radio FM i efekt światła jest przyjemny. Dzięki!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Dobry produkt, dobry dźwięk, dobry design. Bluetooth, radio, USB działa dobrze. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Głośniki jak za tą cenę grają całkiem przyjemnie mimo niewielkich rozmiarów. Można powiedzieć że trzymają poziom Logitechów. Z minusów to brak możliwości wyłączenia podświetlania, niefortunne umieszczenie gniazda USB, brak trybu losowego w MP3.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Haris
    GR
    13/03/2021

    Natychmiastowa reakcja na niebieski ząb. Bardzo mocne radio i bardzo dobry zasięg. Nie próbowałem karty SD. Usb 32G gra bardzo dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Doskonałe głośniki dla komputera z dobrym basem. W sam raz za to, co dajesz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Blitzwolf to Blitzwolf. Doskonały produkt w tej kategorii. Szybka dostawa 7 dni. Brzmi świetnie Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Ogólnie jest to dobry produkt. Jest wbudowane radio, które jest ogromnym plusem. Bardzo dobry dźwięk z świetnym basem. Polecam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Więc dobrze, nie sądzę, że za cenę można kupić coś lepszego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Nie szkodzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 852
    • Ft7 936
    • Ft6 104
    • Ft8 242
    • Ft7 936
    • Ft15 448
    • Ft7 387
    • Ft5 371
    • Ft7 631
    • Ft21 983