Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(166)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(166)
    • 5 Star(141)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2021

    Przesyłka dotarła, nie ma uszkodzeń. Ale gdy zainstalowany nie działał sprawdzone wyjście audio z PC wszystko ok stare głośniki działają dobrze. Brak wskaźnika zasilania, próbowano z telefonami podłączonymi do soundbaru nadal nie ma dźwięku. Próbowałem różnych ustawień niż moja karta audio na PC, nadal nie ma dźwięku z soundbaru. Sprawdziłem kable. Wypróbowałem różne ustawienia od karty audio PC z audio ok ze starymi głośnikami, bez dźwięku po podłączeniu paska dźwiękowego. Próbowałem skontaktować się z obsługą klienta Banggood bez odpowiedzi.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Świetny produkt. Ma dobrą poważną i dobrą objętość jak na swój rozmiar. Dźwięk jest dobry i czysty. Projekt jest piękny, a kolory świetne. Ma kilka kolorów i typów RGB. Działa nawet bez kolorów, usunięty, co może być dobrą opcją na noc. Bardzo szybko dotarł do Rio de Janeiro, Brazylia. Obiekt został opublikowany 13 maja, a ja otrzymałem 19 maja.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Jest to bardzo wysokiej jakości głośnik do gier za rozsądną cenę. Wyraźnie przekazuje szeroki zakres nut, od basu do troble. Dno wyposażone jest w diody LED, które sprawiają, że urządzenie do gier i wizualnie przyjemne. Obsługuje plug-and-play i może być używany bez wiedzy PC. A przede wszystkim, obsługuje zasilacz USB, więc to niesamowite, że nie potrzebujesz gniazdka! Jest to bardzo polecany model wejścia dla głośników do gier.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Nadszedł rekord, celnicy są najdłużej opóźnieni. Ale czekanie jest tego warte, brzmi świetnie, to prawdziwe stereo. 10/10. Polecam go moim przyjaciołom z Peru 🇵🇪. Dziękuję Edwardowi za bycie przewodnikiem w tym zakupie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Paczka była już od prawie dwóch miesięcy (i powinna być doręczona na początku maja). Skrzynka jest martwa, rozdarta. Nic więcej. To cud, że paczka dotarła do całego stanu... Ogólnie dla 2k - dobre, wygodne i kompaktowe. Duży minus - jeśli włączysz oświetlenie, pojawiają się odgłosy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Zamówiony 18 lutego i przyjęty 24 marca, łącznie 34 dni do Piury w Peru. Oba pudełka dotarły rozgniecione, jedno nawet złamane, ale produkt w dobrym stanie, mam nadzieję, że zadziała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Produkt jest w porządku, ma czysty dźwięk, źle nie ma bluetooth, opakowanie jest trochę uszkodzone. Dostałem go w trzy tygodnie. 5 gwiazdek mimo wszystko

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Brzmi ciszej, niż myślałem. Opcje połączenia są OK. Jakość montażu i użytkowania materiałów to standard BlitzWolf. Oświetlenie RGB ma kilka etapów i jest solidnie dekoracyjne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Doskonałe urządzenie działa jak uzgodnione ledy mogą być wyłączone dźwięk jest ładny i wystarczająco głośny dla ekranu bez głośnika Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    soundbar/głośnik, gdy dźwięk idzie w górę bardziej myślący dla sektora publicznego szukającego czegoś takiego, metalowej siatki prawdy, którą zauważasz, ponieważ jest więcej wierności w dźwięku zwłaszcza w ścieżkach dźwiękowych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 573
    • Ft13 191
    • Ft6 894
    • Ft10 552
    • Ft7 494
    • Ft5 275
    • Ft6 264
    • Ft7 793
    • Ft7 793
    • Ft5 994
    • Ft11 392
    • Ft6 594
    • Ft15 170
    • Ft14 180
    • Ft10 492
    • Ft7 254
    • Ft4 945
    • Ft2 996