Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(119)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(119)
    • 5 Star(105)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/08/2021

    Przybyli dzwięki! 1 tydzień wcześniej niż oczekiwano, testując to trochę zauważyłem, że diody LED świecą bardzo dobrze. Czytałem komentarze o tym, jak świeci bardzo mało, ale myślę, że mam model, który świeci dobrze. Dźwięk jest bardzo bogaty, czytałem również komentarze o tym, że dźwięk jest słaby, ale sam go sprawdzałem, sam przekonałem się, że jest bardzo dobry, prawie doskonały. Doskonały produkt Blitzwolf i Banggood, na pewno będę kontynuować zakupy w tym sklepie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Zamówiony 19 września, a otrzymany 12 października, dotarł do Piura Peru w 24 dni. Pudełko jest trochę wgniecione, ale produkt 3l w dobrym stanie. Dobra głośność i jakość dźwięku w swojej cenie (25 USD).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Bardzo dobrze Podoba mi się, że rgb zmienia kolor światła z przełącznikiem, jeśli nie chcesz światła dźwięk jest w porządku i nie słyszy zniekształconych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    To piękny i piękny design. Konstrukcja łóżeczka jest bardzo konstrukcyjna i nadaje niepowtarzalny wygląd. To świetnie, że jest możliwość wyłączenia światła!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Pedido realizado el 25 de noviembre y recibido el 16 de diciembre en Piura Perú. Empaquetado en una bolsa simple, la caja llegó un poco golpeada, pero el producto funcionando y en buenas condiciones. Volumen regular y de calidad por su precio, recomendado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Bardzo ładny wygląda droższe, brzmi zadowalająco, nie ma woofer, jeśli chcesz bas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Dobra jakość w cenie Dźwięk jest przejrzysty, wystarczająco mocny do standardowego użytku: wideo, muzyka w tle itp. Dokumentacja jest dostarczana w wielu językach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Bardzo piękne działa dobrze, ma dużą wysokość głośności, jego audio jest lepsze niż notebooków, ale nie dużo lepsze, warte ceny

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Podoba mi się ten głośnik, ale głośność nie jest tak głośno, wtedy wszystko jest dobre basy. Jest to dobra alternatywa dla ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Wspaniała i piękna kolumna!!! /Szybka dostawa. Polecane do zakupu!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.64
    • US$35.99
    • US$45.99
    • US$47.34
    • US$35.79
    • US$48.51
    • US$39.59
    • US$50.39
    • US$35.19
    • US$35.19
    • US$40.41
    • US$34.09
    • US$47.24
    • US$65.99
    • US$57.99
    • US$47.99
    • US$133.39
    • US$55.43