Opinie klientów

4.99 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(81)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(81)
    • 5 Star(80)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/11/2020

    Doskonała jakość Blitzwolf. Zawieje zimną mgłą, nie zasiąka okolicy. Woda, zmieszana z olejkiem eterycznym, zawiruje w całym mieszkaniu w mgnieniu oka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Produkt wygląda bardzo z klasą i dobrze wygląda, rozbrajanie jest zaskakująco mocne! Bardzo łatwy w obsłudze, wystarczy napełnić zbiornik wodą i umieścić krople olejków eterycznych, gorąco polecam go również do biur i sklepów, aby utrzymać świeży zapach w powietrzu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    .. πολύ καλή συσκευασία, όμορφη κατασκευή, καλή ποιότητα υλικών, αξιόπιστη εταιρεία από πίσω...όλα καλά.. αξίζει! Γρήγορη αποστολή!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Bardzo dobry produkt, szybka dostawa, każdy stan, pudełko bez żadnego wgniecenia. 5 gwiazdek polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Veľmi dobrá kúpa, spĺňa všetky požiadavky 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Czwartego dnia pracy, przyjechał z czeskiego magazynu. Dmuchnie zimną mgłą bez przerwy, trwa 6 godzin albo wieje 15 sekund, a potem nie trwa 12 godzin. Oświetlenie jest również bardzo ładne, jest również mocno oświetlone w sypialni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Dobrze. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Wielki zakup!!! Przyszedł wcześniej niż się spodziewałem!!! Świetna paczka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Praca jest idealna, ma bardzo ładne kolory

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Świetny gadżet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1,240
    • Ft1,240
    • Ft4,038
    • Ft2,279
    • Ft6,215
    • Ft2,391
    • Ft5,810
    • Ft3,613
    • Ft4,004
    • Ft6,526