Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(160)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(160)
    • 5 Star(158)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/04/2021

    .. πολύ καλή συσκευασία, όμορφη κατασκευή, καλή ποιότητα υλικών, αξιόπιστη εταιρεία από πίσω...όλα καλά.. αξίζει! Γρήγορη αποστολή!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Nie zwróciłem uwagi na wybór paragonów, nie pasował do indyka, więc musiałem kupić konwerter. Na pudełku jest siniak, ale produkt jest dobry. Przybyło szybciej, niż się spodziewałem. Kolorowa praca jest bardzo udana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Doskonały dyfuzor, dobre materiały i łatwe w użyciu sterowanie światłem i przepływem. Przepływ jest dobry, a najlepszą cechą jest przepływ przerywany, który powoduje wybuchy w odstępach 10 sekund.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Dodałam tylko trochę wody i olejków eterycznych. Nie widziałem jeszcze wszystkich jego funkcji. To jest piękne, naprawdę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Dostawa szybko. Jest trochę posiniaczony w pudełku, ale nie wpłynęło na nawilżacz, i to dobrze. W pełni sprawny. Oświetlenie różnych kolorów. Nie wydaje żadnego hałasu. Całkiem nieźle. Małe, nawilżone, chyba że starczy na cały pokój. Ogólnie polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Przybył super szybko i bez opłat, kochał dyfuzora wielką moc bez hałasu led jest gładka i jakość blitzwollf wielki koszt i korzyści ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Czwartego dnia pracy, przyjechał z czeskiego magazynu. Dmuchnie zimną mgłą bez przerwy, trwa 6 godzin albo wieje 15 sekund, a potem nie trwa 12 godzin. Oświetlenie jest również bardzo ładne, jest również mocno oświetlone w sypialni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Bardzo dobry produkt, szybka dostawa, każdy stan, pudełko bez żadnego wgniecenia. 5 gwiazdek polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    V skutočnosti je difúzer ešte krajší ako na fotke. Odporúčam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Veľmi dobrá kúpa, spĺňa všetky požiadavky 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.85
    • US$12.88
    • US$32.88
    • US$12.88
    • US$9.99
    • US$28.74
    • US$38.40
    • US$13.88
    • US$13.99
    • US$76.99