Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/09/2021

    Myślałem, że sam produkt będzie większy, ale mierzy w przybliżeniu 17 cm wysokości i 14 cm szerokości, oprócz tego, że jest dość lekki, ma miły wentylator, który odświeża, ma piękny design, bardzo słodki do dekoracji, Ale nie zamraża człowieka całkowicie, a tym bardziej dużego środowiska, nie kupuj go oczekując cudów, kup go po prostu ochłodzić, jest dobrej jakości materiał, który przybył bardzo szybko do Brazylii, 19 dni z rzędu, Tym razem znalazłem procedury bardzo szybko. BlitzWolf to dobra marka, zawsze wysadzają wszystko co robią!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Przenośny wentylator pulpitu z obsługą baterii, może być używany podczas przerwy w dostawie prądu. Nie oczekuj, że będziesz pracował jak fan Celinga. Wykonuje swoją pracę zgodnie z opisem produktu. Obsługa trybu prędkości wentylatora 3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Miło jest sprawdzić, czy działa.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Przybycie w ciągu mniej niż 30 dni! Bardzo podobał mi się produkt w tym upale, a w pokoju jest chłodno lub w salonie, nawet kuchnia wygląda jak piekarnik jest idealny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Szybka wysyłka, zamówiona 11 września dotarła na 27. Opakowanie jest nienaruszone. Wentylator lub powietrze wychodzące jest mocne, ale trochę głośne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    נחמד. עושה כמעט מה שצריך (לא חזק במיוחד ומחשיק מעמד 4-5 שעות סה״כ)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Powietrze jest takie chłodne i świeże! I tak szybko dotarłem do Chile! Niesamowity produkt x3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    dobra jakość materiału skuteczna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2020

    Świetna rzecz na te gorące dni :) szczególnie uwielbiam szybkie dostawy z CN... Zamówiony 26.06 i 09.07. Otrzymałem go do rąk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Wyrób jest bardzo dobry. Noc przy stole komputerowym jest balem. Ponieważ mieszkam w Natal / RN, bardzo gorące miasto, trudno będzie utrzymać ciepło, jednak, wraz z wentylatorem może być, że staje się dobre. Ale ogólnie, podobało mi się, to bardzo pomoże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 031
    • Ft17 778
    • Ft9 834
    • Ft5 647
    • Ft12 445
    • Ft123 716
    • Ft14 738
    • Ft16 703
    • Ft12 104
    • Ft9 496