Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(65)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(65)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2021

    Doskonały produkt wygląda solidnie, ma bardzo dobre wykończenie i już nabyłem inne produkty tej marki, BliTZOIF, i mieć dobre wyniki są gwarancją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Stojak stabilny, używam do Zbook Fury 17", 3 kg wagi. Mocny, może go trzymać, bardzo sztywny i regulowany siła trzymania. Tylko mały problem, notatnik jest za gruby, uszy antypoślizgowe trochę krótkie, ale silikonowe podkładki zatrzymują poślizg. Sprawdź ten wymiar przed zakupem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    .. εξαιρετικό Σταντ για το λάπτοπ!! γνωστή και αξιόπιστη εταιρεία γνωστή σε όλους!!! Εγγύηση!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Konstrukcja jest solidna, ale jeszcze nie elastyczna. Potrzebuję więcej czerni. Złącza muszą być zaprojektowane tak, aby były elastyczne, z uchwytem dla wygody.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Even though the box was a bit smashed, the item inside was fine. Very well built. solid and well balanced and holds my Surface Laptop very well. If you need a laptop stand, don't hesitate, thanks Banggood and Blitzwolf :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Bardzo zadowalający produkt, szybka dostawa...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Doskonała jakość budowy i regulację

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Produkt jest stabilny i wykonany z wysokiej jakości materiału

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Produkt zgodny z opisem, solidna budowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    To bardzo stabilna konstrukcja, idealnie pasuje do 17''owego macbooka. Pozwala na szeroki zakres przechylania i podnoszenia, dzięki czemu możesz idealnie dopasować inne monitory na każdym biurku. Jakość antypoślizgowych i zdrapek wygląda dobrze. Przednie uchwyty są nieco poza kątem 90', więc pokrywka laptopa może łatwo otwierać i zamykać bez wynoszenia ochraniaczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$71.99
    • US$16.99
    • US$62.99
    • US$29.99
    • US$91.99
    • US$25.99
    • US$104.99
    • US$32.99
    • US$28.99
    • US$6.92