Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(83)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(83)
    • 5 Star(77)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/01/2022

    Nice stand..in regards to both ELS2 and ELS4. The ELS-2 is a tad smaller, in base and top plate then fx ELS 4 but its also made in thicker alumateriel... something like 4mm on ELS2 versus 3mm in ELS4 hence plate thickness, and you can sense that the ELS2 is a tad better in overall build qualit but they are both great laptop stand. The hinge is easier to fold on the ELS2 versus the ELS4 but that can be down to use, and it perhaps gets easier over time..I got the ELS2 longer then ELS4 but it is something you can adjust with inner screws.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Doskonały produkt wygląda solidnie, ma bardzo dobre wykończenie i już nabyłem inne produkty tej marki, BliTZOIF, i mieć dobre wyniki są gwarancją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Konstrukcja jest solidna, ale jeszcze nie elastyczna. Potrzebuję więcej czerni. Złącza muszą być zaprojektowane tak, aby były elastyczne, z uchwytem dla wygody.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    .. εξαιρετικό Σταντ για το λάπτοπ!! γνωστή και αξιόπιστη εταιρεία γνωστή σε όλους!!! Εγγύηση!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Poparcie bardzo tępe i stabilne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Bardzo dobra jakość, szybka dostawa, ogólnie świetny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Świetny design, bardzo dobry materiał minosegu. Używam 14-calowego laptopa, loguje się o jeden palec, ale trzyma się. Dali mi klucz, żebym go ustawił.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Bardzo zadowalający produkt, szybka dostawa...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Stojak stabilny, używam do Zbook Fury 17", 3 kg wagi. Mocny, może go trzymać, bardzo sztywny i regulowany siła trzymania. Tylko mały problem, notatnik jest za gruby, uszy antypoślizgowe trochę krótkie, ale silikonowe podkładki zatrzymują poślizg. Sprawdź ten wymiar przed zakupem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Doskonała jakość budowy i regulację

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$43.88
    • US$9.99
    • US$18.21
    • US$20.78
    • US$24.99
    • US$49.99
    • US$21.99
    • US$33.99
    • US$28.50
    • US$26.63
    • US$21.59
    • US$24.99
    • US$39.99
    • US$26.99
    • US$15.39
    • US$18.47
    • US$25.34
    • US$76.99