Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2022

    Wszystko wygląda dobrze, a wysyłka była bardzo szybka. Zainstaluję go później i sprawdzę, czy wszystko działa dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Solidne PSU, jeśli kupisz go w promocyjnej cenie. Seria Cooler Master Elite V3/V4 i Zalman LX (<600 W) mają taką samą platformę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Zasilanie w porządku zgodnie z zamówieniem. Jedną z wad jest to, że kable 2 wtyczek są poprzeczne i nie mogą być odłączone. Pozostaje przeciąć kable i lutowanie. - Nie, nie, nie, nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Pracuj po cichu, zobaczymy na dole

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Mam paczkę, jeszcze nie została zainstalowana. To wygląda dobrze, jak to działa, to tajemnica przyszłości.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Świetnie, wysyłka 3 dni roboczych!!! dziękuję wspaniały, piękny 3 lata temu!!! dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Produkt został dobrze zapakowany i wydaje się działać poprawnie. Dostawa była trochę wolniejsza niż się spodziewałem, ale i tak była w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    Jeszcze nie spróbowaliśmy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    Külsőre minőségi termék hatását kelti és tökéletesen működik, az idő majd eldönti a többit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Dzięki, ale nie mogę się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$59.99
    • US$139.99
    • US$159.99
    • US$50.59
    • US$47.99
    • US$52.99
    • US$69.99
    • US$69.99
    • US$70.39
    • US$18.99