Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(114)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(114)
    • 5 Star(106)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2021

    Bardzo szybka wysyłka dotarła w 6 dni. Produkt jest doskonały, jego jakość jest bardzo dobra. Zmywarka działa bardzo dobrze i jest bardzo cichy, naprawdę nie przeszkadza nawet w kuchni. Mieści się w naprawdę małej przestrzeni - moja kuchnia jest naprawdę mała zbyt - a jednak wystarczy do mycia codziennych brudnych naczyń. Pierwsze użycie było bardzo łatwe, nie potrzebował żadnych prac hydraulicznych. Użyjemy go co najmniej w dwóch miejscach, więc jego rozmiar i tryb pracy są bardzo pomocne w tym celu. Nie próbowałam jeszcze aplikacji, ale spróbuję. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i polecam ten produkt wszystkim, którzy myślą kupić jeden.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    I really like the new smart family member who washes away for me. She's already been given a name: Rozi. Nice looking, quiet operation, fits in a small space and yet is enough to wash the daily dirty kitchen utensils. Now I’m still filling it with a jug and letting the water into the sink, but soon the connection will be done and then it can work on wifi as well.. I don’t want to hide it in a closet because it’s beautiful.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Item arrived in record time (5-6 days), excellent tracking. Item is very compact (roughly 45*45*47 cm), it will take very little place in your kitchen. The dishwasher can be mounted on countertop in the kitchen, or you can fit it easily over you washing machine . Build quality is very good and promises to be durable. User screen is on the top , so you can fit it easily in low locations (under the kitchen sink) and use it there. Has a magnetic door for easy closing and very simple operations. Installation is easy and can be done by any adult or elerdely. App support is a nice add-in feature, yet to be tested how usefult it will be. Looks very promising and hopefully will do the job just fine as most of the other Blitzwolf items (excellent value for money). :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Przybył w idealnym stanie, wygląda jak na zdjęciach. Rozmiar jest bardzo dobry dla naszej małej kuchni. Tried Quick prgram z dość brudnymi talerzami i kubkami; wszystko wyszło Crystal jasne.Jest również bardzo cichy.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Zamówiony 16.8, dostarczony dziś rano 19.8, bez uszkodzeń. Podręcznik jest prosty, nawet po angielsku. Łatwe okablowanie i sterowanie. Próbowałem od razu i jest niesamowity. Jestem bardzo zadowolony z wyniku. Więc mam nadzieję, że to długo potrwa, polecam ☺️👌

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    The washing machine has Just arrived I'm Very happy 😊 But.......when I opened it I saw a few water inside the washing machine a part of the plastic base inside the washing machine on the right side (the wheel) was broken I suppose that there is a warranty for this part of the base

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Jak na razie bardzo dobry produkt. Ma dużo miejsca. Aplikacja nie jest aż tak interesująca - można tylko odtwarzać/pauzować maszynę i zmieniać program. Przydatne byłoby, gdyby aplikacja miała zegar do sterowania pralką. Po dwóch praniach, mogę powiedzieć, że naczynia są naprawdę dobrze oczyszczone.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Wydaje się, że to świetny produkt.. Szczególnie w porównaniu do innych recenzji po problemie z odgadnięciem wymiarów wejściowych potraw w sieci.. Idealnie pasują do płyt od 20/26 do 28cm (maksymalnie 2 talerze), jak widać na zdjęciu. Kompaktowy.. Umyj się świetnie.. Przetestuję to, żeby zobaczyć jak długo to trwa. Mam nadzieję, że nie spowoduje żadnych problemów. Jest używany jak zwykła zmywarka do naczyń. Fantastyczne obciążenie wody w zbiorniku.. Świetny wynalazek taktyczny dla małych zamiataczy, polecam go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Po 2 tygodniach stosowania leku. Jestem bardzo zadowolony z mojej małej zmywarki. Optymalna wydajność. Czyści się naprawdę dobrze. Wahałem się przez długi czas i przed rozpoczęciem przeglądałem wszystkie komentarze. Wcale nie jestem rozczarowany. Używam tanich tabletek. Próbowałem z klasycznym płynem do mycia naczyń, ale za bardzo się pienił. - Nie, nie, nie. Nie będziesz rozczarowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Doskonała zmywarka dla tych, którzy mają małe mieszkanie lub nie ma odpowiedniej instalacji do tego jest 5* maszyn do mycia naczyń super dobrze zostawiłem maszynę praktycznie suchą jedyną poprawę widziałem na poziomie APP do kontroli tak samo mają tylko podstawy, poza tym, że jest Top

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$89.99
    • US$129.99
    • US$109.99
    • US$149.99
    • US$45.99
    • US$80.99
    • US$159.99
    • US$32.99
    • US$60.99
    • US$149.99
    • US$82.99
    • US$279.99
    • US$289.99
    • US$99.99
    • US$399.99
    • US$93.99
    • US$509.99