Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1145)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1145)
    • 5 Star(1095)
    • 4 Star(40)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/04/2021

    Objednane 17.3. odoslane az 9.4. prislo 13.4. Takze dlhe cakanie. Balik bol dobre zabaleny. Je to obrovske, aj ked som to ocakal ma to prekvapilo Jednoduche sparovanie ale az po pozreti si videa na youtube. Pre mna trochu minus, je uchytenie sitka a lahko sa moze stat ze pri manipulacii ho nechtiac uvolnite a oddeli sa od odpadovej misky a ta spadne napr. ak budete premiesavat hranolky. Inak spokojnost.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Τίμια συσκευή. Οι τηγανιτές πατάτες με λίγο λάδι είναι τέλειες. Χοιρινη μπριζόλα μαριναρισμενη για 12 ώρες και στη συνέχεια ψημενη στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά βγήκε λουκουμι.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Używałem go już kilka razy i bardzo podobały mi się wyniki. Nawet jeśli istnieje aplikacja z proponowanym czasem/temperaturą, nadal powinieneś dostosować się do tego, co robisz. Na przykład, cienkie mrożone frytki nie potrzebują całego ustalonego czasu. Skrzydełka kurczaka potrzebują trochę więcej lub wyższej temperatury, jeśli chcesz, aby były chrupiące i złote. Byłoby miło, gdybyś mógł ustawić zegar w aplikacji, zamiast tylko móc go włączać i wyłączać. Ogólnie, jestem z tego bardzo zadowolony.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    W zasadzie pierwsze wrażenie - zadowolony. To działa, jest spoko. Podłączone przez telefon przez aplikację i czy można (przez Wi-Fi) kontrolować? Wybierz program / temperaturę / czas i bieg / zatrzymanie / wyłączenie / włączenie. Jest trochę potu na kadłubie, ale nie szkodzi. Przepisy będą musiały wyginąć poprzez próby i błędy. Postanowiłem zrobić frytki ze świeżych ziemniaków, wynik jest na zdjęciu. Być może, gdyby kosz był pełny (jest naprawdę duży), to wszystko byłoby tak potrzebne (przesunęło). Spróbuję zrobić stek / mięso i frytki ze sklepu (wszystkie opakowania naraz). W ogóle zadowolony!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    A termék európai raktárból 1 héten belül megérkezett. Teljesen megfelel a termék leírásnak és ugyan úgy néz ki, mint a képeken. Sikerült összehozni az alkalmazással, azon keresztül egyszerűen beállítható a készülék. Érdemes beszerezni hozzá olaj sprayt, hús fogót, ez megkönnyíti a sütést. Az egyes sütni valóhoz leírt időtartam általában kevesebb, pl a csirkecombhoz legalább + 10 perc kell, és érdekes a kosárban lévő adagot 3-4 alkalommal megforgatni. Még teszteljük, de úgy tűnik jó vétel volt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Doskonałe urządzenie, gotuje szybko i pysznie!!! Cała rodzina jest zadowolona z zakupu. Pierwszy przyszedł z pęknięciami w kadłubie, ale natychmiast otrzymał pełen zwrot pieniędzy i zamówił drugi, tym razem w całości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Naprawdę dobre gorące powietrze Owen. Kompaktowy, cichy, szybki i skuteczny. Ciastka były gotowe w 12 minut. Jedyną rzeczą, o którą należy dbać, jest to, że kabel zasilający jest ustawiony na górnej krawędzi okna wentylatora, i robi się bardzo gorący i może on sam się rozburzyć po dłuższym okresie użytkowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Jest duży, nawet bardzo duży, jak na czteroosobową rodzinę, jest idealny, dobrze działa przy aplikacji, szkoda, że ma chińskie znaki... W przeciwnym razie, uwaga 10!!! Dziękuję bardzo

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Bardzo szybka wysyłka do Grecji, bardzo dobre opakowanie. Próbowaliśmy ziemniaków i są idealne. Zobaczymy co z resztą. Jest dużo miejsca na gotowanie tak, jak chciałam dla całej rodziny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Jeśli chodzi o dostawę, to zapłaciłem Premium. Skrzynka została dostarczona do Punktu Obsługi dla DHL, co oznaczało, że musiałem tam iść i wrócić do domu (zajęło mi to około godziny). Powodem tego było to, że dostawa DHL nie powiodła się, ponieważ nie zadzwonili do mnie ani nie zadzwonili, kiedy powiedzieli, że przyszli dzisiaj. Więc dostawca DHL powiedział, że nie ma mnie w domu i dostarczył do punktu obsługi. Bardzo irytujące i denerwujące. W odniesieniu do frytkownicy: Wygląda niesamowicie, zrobiłem już konfigurację z apką i wifi, super proste. Nie używałam go jeszcze do gotowania, ale wygląda na to, że był wart tej kasy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 167
    • Ft28 374
    • Ft50 446
    • Ft37 862
    • Ft49 888
    • Ft67 006
    • Ft37 143
    • Ft71 745
    • Ft33 136
    • Ft12 609