Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(138)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(138)
    • 5 Star(126)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/12/2020

    Produkty dotarły bardzo szybko. Wszystkie zakupione dnia 30/12/2020 i dotarły dziś 18/12/2020. To było za szybko! Opakowania były nieco uszkodzone, łącznie z pudełkiem produktów. Jednak nie miało to wpływu na produkty i można powiedzieć, że było to z powodu poczty brazylijskiej. Nie użyłem go jeszcze, żeby sprawdzić, czy działa poprawnie, ale naprawdę mi się podobało. Nic nie zginęło. Pokrywka jest magnetyczna, więc wygląda na kruchą. Sugeruję ostrożność przy obsłudze. Przycisk USB Expand/Kolekcja jest również trochę delikatny. Proponuję być ostrożnym i unikać zbyt częstego rozszerzania się/zbierania. Ale jakość materiału jest bardzo dobrze wykonany i dobrze wykończony materiał metalowy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    ------------------------------------------------Mit mein altes M.2 von mein Laptop Habe ich den Schnellsten USB Stick!---------------------------------------------------------------------------------With mój stary M.2 z laptopa, mam najszybszy USB stick!-------------------------------------------------

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Pracowałem z moją NVME m.2 ssd. Prędkość transferu sięga 550 mb/s. Tylna płyta jest magnetyczna. Problem w tym, że nie ma śruby do dokręcania ssd, ale zamiast tego pod warunkiem plastikową śrubę, która jest trochę trudna do zmontowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Bardzo szybko! Używając DiskMark 2,1 mam 429 MB/s odczyt, 85 MB/s zapisać (kolejne) i 51 MB/s odczyt, 46 MB/s zapisać (random) przy użyciu SSD KingDian M2. NVME 126 GB chip SSD. Bardzo ładny produkt i działa idealnie. Podobna pozycja kosztuje w sklepach w UE co najmniej dwukrotnie lub potrójnie. Może jakiś mocniejszy zamek byłby dobrym pomysłem na przesuwanym szczycie, inaczej wygląda świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Otrzymałem produkt. W porządku. Dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Działał doskonale, dobrze zbudowany i przechodzi poczucie trwałości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Lubię jakość tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    A sosit cu dpd la ușa fără taxe în 7 zile super bun exact descrieri recomand

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Pokrywka jest tylko trzymana przez dwa bardzo małe magnesy i bardzo łatwo się włącza, gubisz ją dla zabawy. Byłoby lepiej, gdybyś miał śrubę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JLGVIP5
    ES
    26/03/2021

    Dobry produkt, bardzo wygodny w montażu i obsłudze, który unika kabli i pozwala nam na bardzo szybkie USB SSB. Podoba mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 625
    • Ft27 428
    • Ft3 150
    • Ft3 273
    • Ft47 293
    • Ft9 465
    • Ft4 001
    • Ft6 886
    • Ft6 186
    • Ft7 280