Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/12/2020

    Bardzo łatwy w montażu i użyciu. Jestem fanem marki BlitzWolf, mam pozytywkę Bluetooth, słuchawki bluetooth, projektor, ekran projekcyjny i więcej tych produktów. Ufam marki bardzo, że ma świetnej jakości produkty w swoich przedziałach cenowych, koszt x korzyści mistrz.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • JLGVIP5
    ES
    26/04/2021

    Good USB3 casing for easy handling and without the use of screws for the m2SATA NGFF from 2242 to 2280 that allow the use of these as an external hard disk with fast access and read / write. I like.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Dobra robota, funkcjonalna... Jedyny mankament to tylne drzwi, które są magnetyczne i przesuwane, kiedy naciskam przycisk, aby wypuścić podnośnik USB otwiera drzwi w części przesuwając się w przeciwnym kierunku... Wolałbym śrubę blokującą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JLGVIP5
    ES
    13/04/2021

    A good product, very comfortable to assemble and handle, which avoids cables and allows us to have an ultra-fast USB SSD Type NGFF. I like.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Dzięki, Banggood, przetestuję to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Doskonała jakość budowy. Drzwi są magnetyczne, kupiłbym to ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Ładnie wygląda obudowa dla m.2 ssd, która jest łatwa do zainstalowania. Problemem jest jednak to, że magnesy na obudowie, które trzymają drzwi suwakowe w miejscu, są dość słabe. To może być nerwowe uczenie dla podłączonego Ssd i odsłanianie dysku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Dobra cena, szybka dostawa. Nie lubię zamykać okładki. Również wykorzystuje magnesy, które uważam za tanie wrt ogólnej budowy produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 413
    • Ft13 283
    • Ft3 921
    • Ft16 054
    • Ft7 635
    • Ft3 921
    • Ft3 207
    • Ft13 199
    • Ft12 486
    • Ft5 707
    • Ft6 062
    • Ft4 993
    • Ft10 656
    • Ft3 921
    • Ft28 113
    • Ft3 921
    • Ft39 437
    • Ft9 275