Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(104)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/09/2021

    Świetny produkt, jeśli potrzebujesz mikrofonu do komunikacji! Nie mam jednak obsługiwanego urządzenia do korzystania z usb-c splitter (słuchiwanie / mikrofon). Sprawdź kompatybilność z Twoim urządzeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Doskonały mikrofon, przechwytuje dźwięk bardzo dobrze, ma świetne wykończenie, długość drutu wynosi 1,5 metra i spełnia bardzo dobre warunki, ma duże korzyści.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Muito bonito, muito bem acabado. Aparentemente tem boa qualidade. As caixas vieram bem surradas, mas o conteúdo está intacto. Farei alguns testes e trarei aqui minhas impressões.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Pod każdym względem zasługuje na 5*. Doskonały, bardzo dobra jakość!... Ale nie obsługuje Samsung Note 10, :(

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Pudełko przybyło nieco poobijane, ale mikrofon i jego akcesoria są w doskonałym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Paczka jest trochę rozbita, ale zawartość nietknięta. Polecany do kupienia. Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Wszystko jest idealne, poza tym, że pudełko jest lekko zniszczone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Świetnie sprzedający!! Polecane, ładne opakowanie małe i słodkie, super adapter, jeszcze nie testowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Przetestowałem mikro i funkcje bardzo dobrze, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.47
    • US$71.60
    • US$21.93
    • US$34.64
    • US$42.72
    • US$13.85
    • US$68.13
    • US$42.99
    • US$13.64
    • US$15.00
    • US$36.95
    • US$56.58
    • US$129.35
    • US$5.49
    • US$55.99
    • US$28.99
    • US$79.26
    • US$32.99