Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/09/2021

    ... Przyszli bez problemu w transporcie... dobre opakowanie! Dobra jakość materiałów i kolorów. piękna struktura! .. dobrze prima, bas... A moc jest prawdziwa... .. Trochę trudno połączyć się z BT. Ale to kwestia przyzwyczajenia... .. Wszystko zgodnie z opisem produktu... .. To duża wada braku pilota. Za tę cenę jesteś lepsza.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Całkiem dobre głośniki za cenę 100 dolców i nie za więcej. Z łączności tylko niezbędne rzeczy. Są ładne i nie wydaje się, żeby brakowało im jakości. Łatwo będzie umieścić je w salonie i na PC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Brzmi dobrze dla ceny, jedyną wadą produktu jest ciągły hałas, gdy nic na niego nie słuchasz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Za 2600,- nie możesz prosić o więcej. Dostarczone w ciągu dwóch dni. Bardzo uczciwa i solidna konstrukcja i doskonały wygląd. Oni grają ładnie, miejsce jest ważne. Bluetooth tylko SBC. Przełącznik tylko z tyłu - nie mają gotowości. Jeśli nie są wyłączone, mają jeszcze trochę szelestu. Po włączeniu, wejście linii jest włączone, Bluetooth musi być przełączane ręcznie. Bass i korekta wysokości są dobre. Słyszałem trzy razy droższe modele z gorszym brzmieniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Számomra szépen szól, de az összeszerelési utasításnál a 2. hangfal bekötése lehetne egyértelműbb (vagy csak én nem értettem meg az utasítást), mert multiméterrel kellett kimérnem hogy jól kötöttem-e be

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Jakość dźwięku i materiały są dobre,. Dźwięk nie ma 80w. Jakość za cenę jest bardzo dobra. Bardzo szybka dostawa z Hiszpanii.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Gram zaskakująco dobrze o te pieniądze. Dotychczas testowane przez Bluetooth w komórce i telewizji

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Naprawdę świetny dźwięk, pełny bas i zrównoważony dźwięk. Bardzo solidna konstrukcja z drewna https://youtu.be/oGhfQXqWTHw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Wszystko jest najwyższej jakości. Tylko sygnał / dźwięk, gdy połączenie z bluetooth jest bardzo głośne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Dźwięk jest bardzo dobry, niestety podczas pracy jest minimalny hałas i byłoby miło, gdyby był również pilot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$109.99
    • US$85.99
    • US$39.99
    • US$47.99
    • US$99.99
    • US$13.99
    • US$49.99
    • US$61.99
    • US$13.79
    • US$16.09