Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(194)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(194)
    • 5 Star(164)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/07/2022

    Pudełko jest trochę hitem, ale jak zawsze produkt jest nienaruszony bez żadnych problemów i trafień. Pochodzę z BW-WA3, kupić to dla baterii i ponieważ powiedziałem, że jest bardziej potężny, myślę, że jest równy normalnej wersji lub jeśli tylko trochę mocniejszy, ale co to jest, że czuję się lepiej osiągnięty bas i z większą siłą, Jest nieco większy niż normalna wersja i w związku z tym waży trochę więcej, to bardzo ładnie głośnik, ponieważ jego poprzednia wersja jest bardzo dobra, brzmi głośno i bardzo wysokiej jakości... Słuchałem maksymalnie 5 godzin bez przerwy i nadal mam więcej... Jestem bardzo zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2022

    Cóż... to nie jest 120 watów... Ale to wciąż świetny produkt... Uwielbiam to!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2022

    Co za parowóz, klaso. Rezerwy prawicowe również spadły ok. Nie da się pokonać tej ceny. Dziękuję, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2022

    Imponujące jakością dźwięku, gratulacje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2022

    Jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu! Przedmiot przyszedł szybko, w dobrym stanie. Nic nie zginęło, nic nie zginęło. Jakość jest znakomita!!! Dźwięk jest fantastyczny, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2022

    Wyjątkowy bas i dźwięk. Masywna i solidna konstrukcja! Rekomendowane | | | | | |

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Super box naprawdę głośny i ciężki, ponieważ zauważasz jakość, która jest za Super zawsze szczęśliwy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2022

    Świetny głośnik, świetny dźwięk. Bardzo szybka dostawa. Polecam zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2022

    To jest najlepszy mówca, jaki kiedykolwiek widziałem ☺️🤩💯...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2022

    Polecam go osobom poszukującym dużego dźwięku. Jak na razie tak dobrze kocham ten głośnik Bluetooth. Dużo basów dla tych niskich dźwięków i EQ pracownika jest wspaniały, jak również nie mogę się doczekać, aby wziąć to na zewnątrz, więc nie jestem kołysać moje Nabors z ich mieszkania jest tym, czego szukałem w przenośnym systemie nagłośnienia. Dużo dźwięku i głośności. Warte każdego grosza, jak dotąd, nie byłem w stanie go jeszcze wykręcić, ale wkrótce będę również testował. 😎👍👍👍👍👍 Dziękuję Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$137.99
    • US$78.59
    • US$109.99
    • US$38.99
    • US$24.99
    • US$48.29
    • US$79.99
    • US$43.69
    • US$59.99
    • US$54.99
    • US$79.99
    • US$33.11
    • US$52.99
    • US$59.99
    • US$56.12
    • US$16.19
    • US$39.26
    • US$25.99