Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(691)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(691)
    • 5 Star(648)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/02/2021

    Złożyłem zamówienie w dniu 04.01.2021 r., a ono przybyło w dniu 25.01.2021 r. Nie musiałem płacić opłaty za wycofanie produktu. Pudełko ma solidną budowę, która wydaje się być dobrej jakości i jest piękne. Jest ze skórzanym paskiem, który może być używany do przenoszenia. Jej dźwięk jest bardzo dobry. Jeśli jesteś w poszukiwaniu wysokiej jakości bluetooth soundbox bez zapłacenia absurdalnej ceny, to pole jest dobrą opcją do rozważenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Niestety nie dałem szczęścia, produkt był wadliwy, dzwoni, ale nie dzwoni, skontaktowałem się dobry do bangoond, ale nie dostałem zwrotu lub wysyłki innego produktu, jak nie odpowiedział na moją skargę poprzez e-mail

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Több különböző terméket rendeltem egyszerre és ez érkezett meg elsőként. Csomagolás teljesen rendben volt, benne a termék pedig az amit vártam. Gyors próba után a hangzás kiválónak tűnik. Erre mondják, hogy: Kicsi a bors, de erős!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    To imponujące, że jakość dźwięku Bw-Wa2, dostarczy wszystko, czego zapragniesz dla zapłaconej kwoty. Produkt przybył w ciągu 29 dni roboczych (pozostałość w OD) Polecam produkt.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Świetny produkt, wziął trochę pq brazylijska poczta wie, jak to jest, ale to jest świetny produkt, dobry grób i tak głośno, pudełko przyszło z kilkoma ugniatami, ale pudełko nie miało żadnych wad.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Soundbox jest świetny, ma bardzo dobre i pełne brzmienie z poważnym talentem i doskonałą jakością częstotliwości, ponieważ jest soundbox bardziej nastawiony na bas, więc nie zostawia Crisp mt często wyżej, Więc słuchanie Rocka czy Heavy Metalu nie byłoby najodpowiedniejsze, ale do tego wystarczy wejść na komórkowy wyrównywacz i dostosować się w sposób, który czyni dźwięk gitary bardziej znany. Jest solidnym pudełkiem i dostarcza to, co obiecuje, ma 3 dni. Testuję ją (w tym czasie piszę recenzję) nie jest wystarczająco długo, by zauważyć wszystko, co dostarcza mała skrzynka. Ale to wystarczy, by twierdzić, że jest sensacyjna (tj. w swojej kategorii). Bateria wytrzymała około 4 godziny z dźwiękiem około 75%, jednak przez cały ten czas używałem co najwyżej z srogimi, więc bateria wytrzymała tym razem, ale wierzę, że jeśli użyjesz wyrównywacza bez poważnego, który dostarcza, Prawdopodobnie bateria wytrzyma 5 godzin bezproblemowo z głośnością 75%-80%. Uważam też, że należy zauważyć, że jej dźwięk zaczyna się trochę zniekształcać, gdy głośność przekracza 80%, ale to się dzieje z prawie wszystkimi dźwiękami, tak myślę, więc nie sądzę, że to wada. Wystarczyło 17 dni, żeby się stąd zabrać, nawet bardzo szybko! I nie byłem opodatkowany. Polecam to soundbox, jeśli vc szukają pudełka z wielkim (koszt x korzyści) i szukają bardziej uniwersalnego produktu do użycia gdziekolwiek; ale jeśli chcesz dźwięk do użytku domowego i/lub mocy, To nie jest najlepsza opcja. To małe pudełko jest świetne! Spełnia bardzo dobrze i jest nawet wyższy niż oczekiwania, ale nie jest jednym z tych, aby urządzić imprezę w pomieszczeniu, ponieważ dźwięk tego nie rozciąga się na cały dom; ale jeśli mieszkasz w mieszkaniu, to jest prawdopodobnie boxy byłoby idealnym wyborem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Zakup dokonany 20.12. i dostarczony dziś bez opłat. Dobrze spakowane, bez uszkodzeń i w porządku. Niezawodny sprzedawca!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Kochał bardzo dobry produkt polecam wszystkie produkty Blitzwolf ❤️❤️❤️❤️❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Przybyło w oczekiwanym terminie i jest to po prostu idealne, małe pozytywki, warte każdego centa. Dźwięk jest świetny, a projekt jest piękny. Polecam na pewno!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Doskonałe pudełko dźwiękowe. Świetna jakość, bardzo dobrze zapakowana i przybyła przed oczekiwanym. O wiele lepsze niż wiele innych małych pudełek, wartych każdego centa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 489
    • Ft19 788
    • Ft12 891
    • Ft7 793
    • Ft9 593
    • Ft8 993
    • Ft25 971
    • Ft7 494
    • Ft11 092
    • Ft47 975
    • Ft28 784
    • Ft24 886
    • Ft41 978
    • Ft17 389
    • Ft4 195
    • Ft40 173
    • Ft22 787
    • Ft10 039