Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2021

    Zamówienie przybyło dobrze zapakowane wszystkie dobrze chronione elementy, tylko byłem rozczarowany jakością materiału na płótnie, ponieważ spodziewałem się, że będzie grubszy. 4/5 gwiazdek ⭐⭐⭐⭐

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    הגיע מהר עדיין לא פתחתי תודה

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Łatwy do konfiguracji i świetny ekran

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    easy to set up and the picture on it is clear.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Ma dwie czarne linie od góry do dołu, które również zmieniają widok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Wykonuje swoje zadanie. Łatwy w montażu, ale nie tak łatwy w montażu i demontażu, jeśli nie planujesz go używać przez jakiś czas. Użyłem go w środku, więc nie wiem jak dobrze poradzi sobie, gdy jest na zewnątrz i wietrznie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Doskonały, otrzymany przed datą, w idealnym stanie, najlepszy sklep kupiłem w Chinach Polecam go wszystkim.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Wysyłka szybka i dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Dostarczone szybciej niż wskazane, a produkt jest zgodnie z oczekiwaniami. Dobry ekran dla projektora

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Szybka instalacja, po pierwszym razie - po prostu trzymać każdą grupę w gumce do następnej instalacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.99
    • US$21.99
    • US$70.67
    • US$30.79
    • US$45.99
    • US$722.69
    • US$119.89
    • US$52.79
    • US$26.39
    • US$249.99