Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/07/2022

    Ekran zdecydowanie poprawia jakość wyświetlanego obrazu. Mogę teraz oglądać spokojnie w dzień. zdjęcia robione przy odsłoniętych oknach. Polecam za te pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Ekran spełnia moje oczekiwania.Przesyłka dobrze zabezpieczona, czytelna instrukcja, wszystko Ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Bardzo długa dostawa i uszkodzona paczka. Produkt ma całkiem dobry wygląd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Wszystko ok. Dzięki...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Dobra jakość, niska cena. Nie, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Otrzymałem płótno w idealnym stanie, szybki montaż, gratulacje dla zespołu dzięki, Wszystko, co pozostało to zamontować je na ścianie 😉

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Najwyższa jakość tylko potrzebuje mojego projektora i jest zrobiony 😜

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    To fantastyczne, że obraz poprawił zalecane barbarzyństwo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Cóż....ma nadzieję na więcej. Wczoraj z wielką przyjemnością rozpakowałem ścianę klejoną ALR i po raz pierwszy byłem mile zaskoczony, że wszystko, czego potrzebujesz, jest w opakowaniu... Na przykład dużo zapasowych sprężyn do rozciągania. Również kiedy dostałem ten wierzchołek mogłem powiedzieć, że (z wyjątkiem małego narożnika) ekran jest bardzo prosty. Tylko... podczas wieszania i testowania nie było efektu „wow". Trudno powiedzieć, jaka jest ogromna różnica. Na początku myślałem, że źle to ułożyłem, ale kiedy odwróciłem obraz był bardzo ciemny. Możesz zobaczyć różnicę od taniego kleju ściana, która ma 18 lat, ale jak powiedziałem, nie tak jak oczekiwałem. Cóż kontrast jest trochę lepszy, ale nie widzi wiele w świetle (i miałem nadzieję na więcej) Przy obecnej cenie 505 €, które zapłaciłem, jest to do tej pory OK. Ponieważ powrót i zakup kolejnej ściany kleju.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Złe zewnętrzne elementy ramki! Nie udało mi się ukończyć montażu! Mam nadzieję, że wyślesz mi części zamienne do zakończenia montażu

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$75.99
    • US$699.99
    • US$206.99
    • US$248.99
    • US$185.99
    • US$92.99
    • US$185.99
    • US$2,399.99
    • US$95.99
    • US$2,199.99
    • US$155.99
    • US$149.99
    • US$77.99
    • US$989.99
    • US$249.99
    • US$149.99
    • US$129.99
    • US$119.99