Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/05/2021

    plátno je fakt obrovský, větší bych už asi nechtěl 😂 doručeno za 4 dny od objednání kvalitní zpracování trojnožka se dá dát různými směry není úplně perfektně rovné, ale projektoru to snad vadit nebude... ta plocha za tu cenu je perfektní

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Bardzo dobre dla wewnątrz, trochę za lekkie dla zewnątrz i trzeba go ustabilizować. Obraz jest jednak dobrze doceniany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Dobry materiał, duży rozmiar, rodzimy stosunek 16:9

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    rien dire top rapport qualité prix 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Towar zgodny z opisem, obraz idealny. Przesyłka lekko uszkodzona, kaseta ekranu w kilku miejscach uszkodzona. Polecam produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Idealny ekran, by założyć własne kino domowe, wygląda na większy niż to, co widać na zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Dobry obraz wygląda lepiej niż na ścianie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Super projektor ekran, doskonały.Dobra jakość cenowa, podoba się, dotarł w idealnym stanie, wszystko nienaruszone dobrze zapakowane przybyło szybko 8 dni. Polecam. Dziękuję.Banggood i BlitzWolf®.Dobra marka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Mam płótno w zeszłym tygodniu i muszę przyznać, że świetnie! W połączeniu z projektorem Xiaomi, ekran wykonuje świetną robotę. Stojak jest stabilny ze statywem i nie ma fal. Mam nadzieję, że tak zostanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,242
    • Ft24,679
    • Ft175,854
    • Ft15,423
    • Ft3,082
    • Ft10,795
    • Ft3,082
    • Ft7,401
    • Ft9,499
    • Ft61,701