Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/05/2021

    plátno je fakt obrovský, větší bych už asi nechtěl 😂 doručeno za 4 dny od objednání kvalitní zpracování trojnožka se dá dát různými směry není úplně perfektně rovné, ale projektoru to snad vadit nebude... ta plocha za tu cenu je perfektní

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • GioVIP5
    GR
    12/08/2021

    Proponuję, działa dobrze, super jakość, do użytku na zewnątrz trzeba dbać o wiatr, ponieważ podstawa nie jest stały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Bardzo dobre dla wewnątrz, trochę za lekkie dla zewnątrz i trzeba go ustabilizować. Obraz jest jednak dobrze doceniany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Dobry materiał, duży rozmiar, rodzimy stosunek 16:9

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Świetna jakość ekranu w tej cenie, dobrze działa z moim Projektorem Xiaomi. Szczerze, pod wrażeniem jego jakości budowy, ogólnego wyglądu, przenoszenia i szybkiego czasu dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Płótno jest duże, zdjęcie jest świetne! Paczka dotarła w ciągu tygodnia! Jestem zadowolony.:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    rien dire top rapport qualité prix 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Towar zgodny z opisem, obraz idealny. Przesyłka lekko uszkodzona, kaseta ekranu w kilku miejscach uszkodzona. Polecam produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Idealny ekran, by założyć własne kino domowe, wygląda na większy niż to, co widać na zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 859
    • Ft22 955
    • Ft5 343
    • Ft5 343
    • Ft11 633
    • Ft6 916
    • Ft3 142
    • Ft44 341
    • Ft8 646
    • Ft15 407