Opinie klientów

4.83 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(785)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(785)
    • 5 Star(679)
    • 4 Star(75)
    • 3 Star(31)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2021

    Miałem produkt w 7 dni. Mam podatek wliczony, nic więcej nie płaciłem. Jakość materiału jest bardzo dobra. To nie działa tak głośno, nie słyszy się go podczas oglądania filmu. A co do jakości obrazu, jeśli zrobisz odpowiednie ustawienia, Fullhd wygląda jak szkło, nie jest gorszy niż kino, i zasługuje na swoje pieniądze.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Jestem pod wrażeniem tego projektora! Mam też VP7, który w skrócie jest śmieciem, a ten projektor jest o wiele więcej, niż się spodziewałem. Pod wieloma względami jak obraz, kontrola, jasność... itd. Zacznę od tego, że projekt jest bardzo piękny, materiał nie jest zły i jest bardzo piękny. Kontrola podczerwieni działa doskonale, wskazuje na wszystko, byłem pod wrażeniem, ponieważ VP7 musiał wskazać bezpośrednio na projektor, aby działał, działa doskonale! Inną sprawą jest twój obraz, który jest rodzimy w HD (720p) i nie oczekiwałem tak wiele, i byłem pod wrażeniem, ponieważ obraz jest bardzo piękny, na VP7, który wygląda jakby był zrobiony w latach 90-tych, z obrazem 480p. Jego blask jest naprawdę lepszy, nawet z naturalnym światłem, w dzień może doskonale patrzeć. Jedną z funkcji, która całkowicie na mnie zaimponowała jest możliwość podłączenia projektora do urządzenia bluetooth, gdzie mogę połączyć się ze słuchawkami, pozytywkami Bluetooth i to całkowicie innowacyjne. Ale w moim przypadku nie było opóźnienia i bez zwłoki działało idealnie z obrazem. Jest to również z dostosowaniem KeyStone, gdzie można dostosować obraz w pionie i to jest naprawdę doskonałe. Krótko mówiąc, byłem pod wrażeniem Projektora i był to świetny wybór. Wśród projektorów, które mam do posiadania takie warunki jak VP1, VP5, VP7 i ten VP8, to jest naprawdę najlepsze bez wątpienia. Jeśli masz wątpliwości, nie wychodź, kup VP8 naprawdę jest najlepszy. Zostałem obciążony podatkiem w Brazylii w wysokości 107,49 R, ale zapłacił ubezpieczenie co jest bardzo ważne, i zostałem zwrócony!!

    Komentarze (26)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Projektor jest bardzo dobry, gorąco polecam. Kupiłem w przedsprzedaży 4 października jednak było opóźnienie w wysłaniu i nie wyszedł aż do 16 października. Wrócił do domu 10 listopada, znalazł bardzo dobry czas. Nadal muszę przejść przez ustawienia, aby uzyskać lepszą wydajność, ale funkcje sprawiają, że urządzenie jest bardzo wszechstronne. Trochę hałasuje tak, ale nie uważam go za głośny, bo oglądanie filmu, pozytywka urządzenia z łatwością pokrywa hałas wentylatora. Nawet w tym momencie, myślałem, że jest bardzo dobry. Lusterko komórkowe ma tylko jeden problem, który mogę rozwiązać, ale poprzez dostęp do sieci projektora, traci się dostęp do wi-fi, pozostając tylko z 4G, co sprawia, że nie da się na przykład oglądać strumienie. Dwie projekcje zostały wykonane z włączonym i wyłączonym światłem pokoju, ale konieczne jest lepsze badanie jasności i kontrastu, wierzę, że może być lepiej nawet przy wyłączonym świetle. Znalazłem świetny projektor, mam nadzieję, że będzie wytrzymały. Polecam to.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Materiał projektora jest całkiem dobry, jest trochę większy niż myślałem, ale nie jest taki zły. Jakość wideo jest dla mnie całkiem miła i jasna. Jakkolwiek mogę być stronniczy, ponieważ to mój pierwszy projektor, ale zapytałem również moją żonę i powiedziała, że jest całkiem dobry. Teraz łączność, USB : działa dobrze z wideo i audio dla audio przychodzącego bezpośrednio z projektora HDMI : taki sam jak wyżej Wifi : działa dobrze, ale znowu tylko dla dźwięku przychodzącego bezpośrednio z projektora. Bluetooth audio: Teraz to jest dziurkacz, testowałem moją łączność z odbiornikiem (Denon avrx2100w). Połączenie jest ok, jednak jest zauważalne 5 sekund opóźnienia dla dźwięku, kiedy odtwarzam jakikolwiek film z USB lub źródła HDMI. 😖 Słuchaj, to nie jest rozwiązanie specjalnie dla tej ceny, ja po prostu wezmę kabel RCA-stereo zamiast podłączyć go do odbiornika.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Otrzymałem projektor w idealnym stanie, był dobrze zapakowany i ze wszystkimi kablami. Łatwo manipulować, trzeba tylko nauczyć się ustawiać obraz na odległość kanapy. W dzień wyświetlany obraz jest bardzo wyraźny, ale w nocy obraz jest idealny. Teraz mam prawdziwe kino domowe!! Tylko złe jest to, że zostałem obciążony podatkiem i zajęło mi to trochę czasu, ale było warto. Gorąco polecam!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Produkt jest dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Warte swojej ceny. - Nie: Bardzo hałasuje. Lusterowanie ekranu jest słabe z androidem. Wielka wojna pikseli. Dobrze działa z chromecastem. Ładne zdjęcie, dobry dźwięk. Głośnik BT, łatwy do podłączenia, testowany za pomocą JBL ładowa 3. Byłoby miło, gdy projektor obsługuje format audio ac3 Testowane w środku. Zrobiłem to samo z MR 545 Luxmeter. Wartość zmierzona 3x3. Poziomo: lewa, środkowa, prawa, Pionowo: góra, środek, dół Projektor znajduje się 100 cm od ściany, rozmiar obrazu to 70x40 cm. Wartość w LUX. 388, 566, 303 440, 770, 390 388, 655, 334 Projektor znajduje się 145 cm od ściany, rozmiar obrazu to 100x50 cm. 184, 307, 141 218, 373, 191 199, 340, 162 Projektor znajduje się 290 cm od ściany, rozmiar obrazu to 200x100 cm. 54, 55, 21 62, 90, 43 52, 54, 24

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Powodem, dla którego dałem produkt 5 gwiazdek jest to, że jest tak dobry w cenie. Oczywiście, ma wady, ale wykonuje swoją główną funkcję, projekcję, tak. Nagłośnienie nie jest tak dobre, jak myślałem, ale jak powiedziałem, projekcja i robi to właściwie. Jeśli masz dostępną ścianę w domu, jest to idealne rozwiązanie do oglądania filmu wieczorem. Po zakupie tego produktu, zdałem sobie sprawę, że telewizory w naszych domach są bardziej odpowiednie do oglądania codziennych programów. Zamiast dawać telewizorowi wysokie liczby do oglądania filmu, kupcie telewizor, który wygląda dobrze, ale ma bardzo niskie funkcje, a z resztą pieniędzy, możecie dostać projekcje zgodnie z budżetem. Jasność Jakość obrazu ( Stosunkowo cena ) Przystępna cena Opcje pełnego połączenia ( bluetooth, wifi, usb, hdmi itp ) Wszystkie rodzaje kabli są w drodze. Kabel USB i bezprzewodowy ( Połączenie kablowe jest możliwe, jeśli włączysz tryb programisty na urządzeniach Android. Jednak zawsze otrzymasz najlepszą jakość obrazu z połączeniem HDMI. Proponuję kupić Android TV Box z tym urządzeniem ) - Rozdzielczość 720 p ( Istnieją lepsze z wyższą ceną ) - Brak interfejsu tureckiego - Quality Audio ( Dlatego go nie wziąłem, więc mnie to nie obchodziło. Zrobiłem to z osobnym głośnikiem bluetooth - Może tylko skorygować zniekształcenia geometryczne, które pojawia się przy patrzeniu w górę i w dół. Musisz umieścić go w polu, które odpowiada środku ekranu, który będziesz wyświetlał. - Musisz to wyeksponować z dystansu dla większego obrazu. Jak odległość staje się krótsza, obraz staje się mniejszy. Oczywiście, są o wiele lepsze urządzenia projekcyjne niż to urządzenie, ale jest to bardzo udany produkt w stosunku do ceny. Chociaż muszę powiedzieć, że to nie jest odpowiednie dla każdego, kto cały dzień ogląda filmy. Wtedy byłoby dokładniej spojrzeć na urządzenie projekcyjne co najmniej 1080p. A cena jest podwójna. I stąd mój powód, by lubić ten produkt. Bardzo dobry produkt w tej cenie. W przeciwnym razie można również znaleźć lepsze, ale droższe produkty niż ten produkt.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Szybkość ładunkowa dotarła w idealne 7 dni. 5500 6000 lumenów jest zdecydowanie niewidoczne w ciągu dnia. Obraz w ciemności jest zadowalający. Powiedziano mi, że może otworzyć 4K, ale to go nie obsługuje. Ręczne ustawienie ostrości jest dobre. Ustawienie płaskiego ekranu klucza nie jest przydatne zbyt trudne i trudne do regulacji. Należy wyświetlać bezpośrednio w poprzek Albo. Ładunek pośredni, 7 lub 8. Nadszedł ten dzień. Polecam każdemu, kto chce go kupić na noc.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Nagyon hamar megérkezett (10 nap). A dobozban volt egy EU-s átalakító, de nem volt rá szükség, mert EU-s csatlakozójú tápkábel adtak hozzá. Először a vezeték nélküli adatátvitelre és bluetooth-os hangkimenetre voltam kíváncsi, mindkettő jól vizsgázott. A képe és a hangja az árához viszonyítva jelest érdemel. A fényerejével sincsen gond, nappali fényviszonyok között is élvezhető a minősége. 2,5 méteres távolságról 2 méteres képátlójú képet vetít. Fotóállványról kényelmesen használható.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    A doboz sérülve érkezett. De úgy látszik megúszta. Nem ismeri az AC3-at. Mint kiderült 20-18 filmem ..... Képernyőtükrözéssel a videó akadozik, ezzel lesz még pár köröm. :) A lencse védőlupakja mindenre jó, csak arra nem amire kitalálták. Ránézel és leesik. Ezeket leszámítva jó vételnek bizonyult.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft77,127
    • Ft16,287
    • Ft44,455
    • Ft46,275
    • Ft29,923
    • Ft45,229
    • Ft36,310
    • Ft28,844
    • Ft38,562
    • Ft13,911
    • Ft31,559
    • Ft55,531
    • Ft30,541
    • Ft44,455
    • Ft12,554
    • Ft25,789
    • Ft307,593
    • Ft3,631