Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1039)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1039)
    • 5 Star(899)
    • 4 Star(93)
    • 3 Star(39)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2022

    Transport z Chin do Brazylii trwał 10 dni. Z Kurytyby do mojego domu plus dwanaście. Produkt jest dobrze zapakowany, w porządku. Jego projekcja jest fantastyczna. Myślałem, że jest lepszy niż kino w moim mieście. Udało mi się ustawić go na język portugalski i jego menu nie jest trudne do zrozumienia. Urządzenie jest dwuwoltowe, więc nie ma się czym martwić. Nawet z połową światła, możesz go użyć. Poleciłbym ci zakupy!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Projektor przyszedł stosunkowo szybko z Europy jego wizerunek stał się bardzo dobry z kij xiaomi extra box tv kupiłem łatwe menu. Jedynym problemem jest to, że dźwięk nie jest słyszany przez projektor, podczas gdy jest otwarty i rozwiązał problem, kupując głośnik Bluetooth 10w i działa doskonale

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2022

    Wysyłka: | | |: Produkt powstał szybko ok. w ciągu 5 dni, ale został wysłany z tego samego kraju, co dostawy. Opakowania (opakowania): Produkt był dobrze zapakowany i nieuszkodzony. Papierowa walizka miała ślady po dostawie, ale nic nie zostało uszkodzone, a produkt jest sprawny. /Pierwsza próba: Produkt jest funkcjonalny i łatwy w użyciu. Menu jest dostępne w wielu różnych językach. Dla najlepszego doświadczenia polecam ustawienie trybu obrazu na (kontrast 50, jasność 55, kolor 50, ostrość 15). Tryb obrazka: Należy pamiętać, że ten produkt jest projektorem budżetu, ale jestem bardzo zadowolony z jakości obrazu. W świetle dziennym nie jest to zbyt jasne, ale to normalne. W ciemności jakość poprawia się i jest znakomita. Filmy wyglądały lepiej, ponieważ mogłem odebrać na zdjęciach (118 cala szerokości). dzwięki: dzwięki: Projektor jest w stanie wytwarzać całkiem dobry dźwięk, ale oczywiście nie jest wyjątkowy. Próbowałem sparować pasek dźwiękowy BT bez żadnych problemów. RTprzekaz ekranu BT: Próbowałem screencast mój telefon z Androidem i oglądać filmy i zdjęcia. Zdjęcia wyglądają bardzo dobrze, ale filmy są czasami trochę leniwe, ale to nie jest dla mnie problem. Ogólnie rzecz biorąc: Ponownie dla produktu budżetowego jestem bardzo zadowolony z ogólnej jakości / ceny. Zobaczymy, jak produkt będzie działał w ciągu 1 roku itp. Ale pierwsze wrażenie jest naprawdę świetne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Jest całkiem dobry, w rzeczywistości, jest dużo lepszy niż się spodziewałem. Używam go przy 90-calowym widoku, na jasnoniebieskiej ścianie, a kolory są imponujące. Obraz jest dość ostry jak na jego rozdzielczość, chociaż jest trochę nieostrożny na krawędziach, ale nie ma się czym martwić, nie zauważysz go podczas oglądania filmu. Powinieneś go używać w całkowitym ciemnym pomieszczeniu, aby uzyskać maksymalne wyniki, ale użyłem go z pół otwartymi drzwiami i nadal był świetny. Żaluzje powinny być zamknięte. Jego głośniki nie są dobre, bardzo niskie, będziesz potrzebować zewnętrznych głośników. Wewnętrzny odtwarzacz jest tak prosty, jak to może być i nie jest dobry w ogóle, używam Android Box strumień plików filmów. Co do lustrzanego odlewu, podczas korzystania z Samsung Galaxy S10+, był zbyt leniwy. Jeśli chodzi o pieniądze, to jest to niemądry pomysł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Przybycie dobrze zapakowane w idealnym stanie. Uczyć się dostosowywać i używać. Jestem zaskoczony jakością zdjęć, mimo że w rogach projekcji trochę się rozmywa. Ale z trudem to widać. To nie ma kutasów do kontroli. Ale i tak ją polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Przyjechałeś wcześniej. Opakowanie było trochę uszkodzone. Maszyna jest bardzo ładna. Problemem jest to, że głos nie może być słyszany. Próbowałem zewnętrznego projektora głosowego, ale nie ma dźwięku. Nie wiem, w czym problem. Gdyby ktoś mógł mi pomóc, byłoby świetnie. Zdjęcie jest idealne i bardzo piękne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Produkt zgodny z opisem, Nice VFM projektor. Wszystko to dobre rozwiązanie dla kogoś, kto chce projektor z ograniczonym budżetem (około 90 euro) i dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Szczerze mówiąc doskonały produkt, który dotarł w rekordowym czasie tylko 8 dni w Arabii Saudyjskiej, obraz jest jasny nawet w świetle dziennym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    /Chłopak przybył aż się pospieszył Nie byłem opodatkowany, w dwa tygodnie dostarczyli Obraz jest dobry, nawet jeśli nie ma ekranu wydaje się być bardzo ostry, a dźwięk jest głośny tak ściana jest w kolorze żółtym i bardzo dobrze grał kolory projektora

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    bardzo dobry, dostawa w 30 dni, ubezpieczenie nie zostało naliczone za zamówienie, projektor z bardzo dobrym obrazem, dobry dźwięk, zadzwonił do testowania na moim kinie domowym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$239.99
    • US$248.99
    • US$77.99
    • US$92.99
    • US$149.99
    • US$95.99
    • US$159.99
    • US$185.99
    • US$185.99
    • US$129.99