Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(640)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(640)
    • 5 Star(563)
    • 4 Star(55)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/03/2021

    Szybka wysyłka, otrzymana przed spodziewaną datą. Obsługa paczek była dobra. Pakowanie projektora zostało uszkodzone od rogu, gdy odebrano je. Jakość projektora jest idealna, przeglądałem to wcześniej. To mój drugi projektor z tego samego modelu. To dla mojego przyjaciela, po tym, jak pod wrażeniem jakości obrazu poprosił mnie o zamówienie jednego dla niego. Zdjęcia na ciemnych pokojach & są włączone. Dzięki, Banggood 👍👍👍👍👍

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Uznałem to za interesujące, ale kłamstwo może być przyczyną sprawiedliwości. Ponieważ jest to propaganda myląca dla 5000 lumenów, ponieważ nie ma takiego poziomu! Ale podoba mi się, dobra korzyść kosztowa i już widziałem recenzje, że projektor w 2020 jest 480 pens, dla każdego, kto chce mieć stosunkowo dobry wizerunek, nie opłaca się go złapać, ale jeśli nie masz nic przeciwko, to świetna opcja.

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Mój projektor w końcu dotarł po długim czasie... w sumie to było 62 dni I nie licząc podatku celnego, który dał 60 procent mojego zakupu, gdyby nie było to dla mnie warte... Plus sam produkt i dobry Tylko, że nie dam 5 🌟 za opóźnienie, a podatek, który był zbyt drogi, to więcej niż połowa urządzenia...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Doskonały projektor! Wygląda z najwyższej jakości, i na każdej ścianie lub powierzchni. Światło, dobry dźwięk (nie ma potrzeby podłączania zewnętrznego głośnika pomocniczego). Przyszedł z pudełkiem, ale projektor był w porządku. NEGATIVO: Nie można połączyć się bezprzewodowo z WIFI. Reszta, wszystko w porządku. Zalecane w 100%.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Ciekawy okaz, nie mogę powiedzieć, że to arcydzieło. 1. Wideo z twardego (1 tbsp) pokazało wszystko, co było włączone, ale dźwięk na wideo nie rozpoznał. 2. Połączenie bezprzewodowe z telefonu zwalnia. 3. Z 4 metrów daje obraz na ścianie o szerokości 2,7 metra. Jeśli nie ma wiadomości, możesz obejrzeć. 4. Optymalny projektor odległości - ściana 2 metry, lepiej ogólnie 1,5 metra, wtedy przynajmniej tekst jest czytelny.... Dostawa 1 miesiąc kurierem Dla takich pieniędzy jest normalne, w każdym razie tańsze niż zakup telewizora )))))

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Witam galera świetny projektor naprawdę dobry, wielu ludzi nie wiedziało jak go podłączyć, ale w instrukcji znajdziesz IP, do którego masz dostęp, gdy masz dostęp do jego wifi, kocham niesamowity spektakularny produkt, Jakość jest bardzo dobra, mogę być dla ciebie szczera, trochę trudna do przygotowania na początku, ale jest tego warta. Już teraz będę awansować konsumpcję dla mnie nie jest dobre jest bardzo słabe, ale nic, co nie rozwiąże, nie czyni go całkowicie wart tego produktu. Tô przy użyciu szarej i gładkiej ściany do projektu Osobiste wskazanie, obecność na przerwie w więzieniu

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Mam projektor! Podobał mi się dźwięk i obraz, mimo że ma niską rozdzielczość rodzimą, jest doskonały. Obraz można zobaczyć nawet w środowiskach o pewnym oświetleniu, głównie w najmniejszych odległościach między projektorem a grodzią. Bangood miał doskonałą postawę; zostałem opodatkowany w $166,24, ale został zwrot natychmiast (za płacenie ubezpieczenia podatkowego ). Projektor przybył przed maksymalną prognozą dostawy. Niestety projektor nie odzwierciedla ekranu komórki (próbowałem go z dwoma różnymi komórkami). Może to jakaś wada z mojej strony, będę się starał. Zrobiłem zdjęcie obrazu wyświetlanego w jasnym pokoju z zasłonami.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Pierwsze wrażenia i szybka ocena: Produkt spełnia szczególną niszę, ludzi, którzy nie potrzebują wysokiej rozdzielczości i chcą kompaktowego sprzętu. Przy rozdzielczości 480p, jest to bardzo mało jak na te dni, jednak wyróżnia się w jego przenośności i łatwe lustrzanie z telefonów komórkowych i tabletów (tak długo, jak istnieje funkcja przekazywania ekranu). Projektor nadal nie ma funkcji Keystone. (trapezio, aby poprawić kąsanie, następnie musisz zrobić cały podręcznik procesu). W materii dźwiękowej, możemy uruchomić funkcję Surround (robi się trochę poważnie), nie zalecam używania głośności większej niż 60, dźwięk zaczyna się zniekształcać. Sprzęt ma przyjazny interfejs, nie zamyka się i łatwo się obsługuje. Zdalne sterowanie działa bardzo dobrze i nie musi wskazywać bezpośrednio na sprzęt. Brzegi boczne zacierają się, co jest cechą tego typu produktu, przed jego przedziałem cenowym. (Ale nic, co jest tak zauważalne podczas oglądania filmów, zauważa się, na przykład, gdy jest używany z notebookiem lub pc ). Inaczej niż jest reklamowany, nie posiada 5000 luksów, aby uzyskać lepszą jakość projekcji, polecam ciemniejsze środowisko. Podczas pracy projektor wydaje bardzo zauważalny dźwięk, ale jest to tłumione podczas odtwarzania niektórych treści. Jego opakowanie było dobrze zaprojektowane i dobrze warunkuje projektor, jednak uważam, że Banggood Brazylia mógł wysłać z workiem bąbelkowym, pudełko było z ugniatane, ale nic, co zagrażałoby integralności przedmiotu. Ogólnie rzecz biorąc, jest to podstawowy sprzęt, dla tych, którzy nie są wymagający z wysoką rozdzielczością, ale dobrze zaspokaja film w domu lub do przełamania gałęzi w prezentacji na zajęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Dobre wzornictwo, jednak pudełko jest całe ugniatane, bez zabezpieczenia na opakowaniu. Zajęło mi miesiąc, a ja zostałem obciążony 275 dolarów, ale zapłaciłem ubezpieczenie i Banggood wrócił. Wystarczyło im tylko tydzień, by zwrócić pieniądze, zostałem z nimi w ping-pongu, bardzo źle zorganizowany zespół Banggood. Łatwiej byłoby umieścić w aplikacji opcję, aby otrzymać stawkę, a nie wysłać e-mail do jednego i drugiego. Jeśli chodzi o projektor, to jest dobry, rozpoznaje 1080p ale jego rozdzielczość to 480p, że dla mnie to nie wpływa zbyt wiele, dźwięk jest dobry, ale przy głośności 80 w górę już z zniekształcenia dźwięku, Wydaje trochę głośny dźwięk z powodu wentylatora, ale jeśli ma kino domowe lub dobry dźwięk połączony z nim hałas nawet nie przeszkadza, w instrukcji jest napisane, że działa formaty wideo jak MKV, działa, ale film kończy się audio. Podczas gdy w formacie MP4, AVI działa doskonale, radzę używać TV Box lub PC/Notebook do oglądania filmów, zła wiadomość jest taka, że się przegrzewa, projektor i źródło się podgrzewają, ale to ma sposób, aby to naprawić. I nie ma też regulacji wysokości. Ale za cenę ok, sprzedawca szybko odpowiedział na moje pytania, fajnie, kupiłby ponownie z nim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Projektor jest świetny, msm wyświetla na niebieskiej ścianie obraz pozostaje dobry i 2 metry dalej mam ekran około 80 cali. Przybył stosunkowo szybko, odkąd mieszkam w środku. Byłem opodatkowany, ale od kiedy zapłaciłem ubezpieczenie, szybko mi zwrócili.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft51 463
    • Ft43 289
    • Ft43 622
    • Ft19 978
    • Ft15 134
    • Ft29 968
    • Ft46 619
    • Ft18 464
    • Ft29 968
    • Ft14 650
    • Ft97 904
    • Ft298 047
    • Ft65 601
    • Ft68 931
    • Ft34 510
    • Ft286 391
    • Ft57 518
    • Ft4 438