Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(672)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(672)
    • 5 Star(590)
    • 4 Star(57)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/08/2021

    Mój projektor w końcu dotarł po długim czasie... w sumie to było 62 dni I nie licząc podatku celnego, który dał 60 procent mojego zakupu, gdyby nie było to dla mnie warte... Plus sam produkt i dobry Tylko, że nie dam 5 🌟 za opóźnienie, a podatek, który był zbyt drogi, to więcej niż połowa urządzenia...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Szybka wysyłka, otrzymana przed spodziewaną datą. Obsługa paczek była dobra. Pakowanie projektora zostało uszkodzone od rogu, gdy odebrano je. Jakość projektora jest idealna, przeglądałem to wcześniej. To mój drugi projektor z tego samego modelu. To dla mojego przyjaciela, po tym, jak pod wrażeniem jakości obrazu poprosił mnie o zamówienie jednego dla niego. Zdjęcia na ciemnych pokojach & są włączone. Dzięki, Banggood 👍👍👍👍👍

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Doskonały projektor! Wygląda z najwyższej jakości, i na każdej ścianie lub powierzchni. Światło, dobry dźwięk (nie ma potrzeby podłączania zewnętrznego głośnika pomocniczego). Przyszedł z pudełkiem, ale projektor był w porządku. NEGATIVO: Nie można połączyć się bezprzewodowo z WIFI. Reszta, wszystko w porządku. Zalecane w 100%.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Ciekawy okaz, nie mogę powiedzieć, że to arcydzieło. 1. Wideo z twardego (1 tbsp) pokazało wszystko, co było włączone, ale dźwięk na wideo nie rozpoznał. 2. Połączenie bezprzewodowe z telefonu zwalnia. 3. Z 4 metrów daje obraz na ścianie o szerokości 2,7 metra. Jeśli nie ma wiadomości, możesz obejrzeć. 4. Optymalny projektor odległości - ściana 2 metry, lepiej ogólnie 1,5 metra, wtedy przynajmniej tekst jest czytelny.... Dostawa 1 miesiąc kurierem Dla takich pieniędzy jest normalne, w każdym razie tańsze niż zakup telewizora )))))

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Chciałbym pogratulować zespołowi Banggood. Poprosiłem o projektor BlitzWolf. Pożałowałem jednak zakupu, porozmawiałem z pracownikiem i wkrótce zamieniłem produkt na inny o tej samej wartości. Bałem się, że przyjdzie zły produkt, ale dziś przyszedł produkt i byłem szczęśliwy, że przyszedł to, co naprawdę zamówiłem. To działa perfekcyjnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Dobre wzornictwo, jednak pudełko jest całe ugniatane, bez zabezpieczenia na opakowaniu. Zajęło mi miesiąc, a ja zostałem obciążony 275 dolarów, ale zapłaciłem ubezpieczenie i Banggood wrócił. Wystarczyło im tylko tydzień, by zwrócić pieniądze, zostałem z nimi w ping-pongu, bardzo źle zorganizowany zespół Banggood. Łatwiej byłoby umieścić w aplikacji opcję, aby otrzymać stawkę, a nie wysłać e-mail do jednego i drugiego. Jeśli chodzi o projektor, to jest dobry, rozpoznaje 1080p ale jego rozdzielczość to 480p, że dla mnie to nie wpływa zbyt wiele, dźwięk jest dobry, ale przy głośności 80 w górę już z zniekształcenia dźwięku, Wydaje trochę głośny dźwięk z powodu wentylatora, ale jeśli ma kino domowe lub dobry dźwięk połączony z nim hałas nawet nie przeszkadza, w instrukcji jest napisane, że działa formaty wideo jak MKV, działa, ale film kończy się audio. Podczas gdy w formacie MP4, AVI działa doskonale, radzę używać TV Box lub PC/Notebook do oglądania filmów, zła wiadomość jest taka, że się przegrzewa, projektor i źródło się podgrzewają, ale to ma sposób, aby to naprawić. I nie ma też regulacji wysokości. Ale za cenę ok, sprzedawca szybko odpowiedział na moje pytania, fajnie, kupiłby ponownie z nim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Idealnie działa. Prognozowałem na normalnej ścianie, ale jego jakość jest niesamowita. Myślę o zakupie ekranu dla najlepszego doświadczenia. Trzeba spróbować produktu Blitzwolf.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Jestem bardzo zadowolony z artykułu, chciałem wgrać wideo, ale nie mogę. Czekam na 150-calowy brezent, z Chin. Że jak zwykle czasy są długie. Ten przedmiot dotarł kurierem GLS z Hiszpanii do Włoch w 3 dni. Bardzo dobrze, 👍👍👍

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    It said, from 2 to 4 days to delivering but it spent 10 days. About the price it is good the quality of the projector, everything arrived and works very well. I attached some photos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Otrzymałem produkt przez opcję turkey drect mail w 9 dni bez dodatkowego podatku na jakość ceny i wydajność jest bardzo dobry wygląda bardzo dobrze Polecam uzyskać najlepsze wyniki z 3,5 / 4 mt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft99 136
    • Ft52 871
    • Ft51 549
    • Ft39 652
    • Ft19 824
    • Ft33 043
    • Ft31 391
    • Ft44 940
    • Ft48 244
    • Ft16 520