Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(583)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(583)
    • 5 Star(525)
    • 4 Star(44)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    Przede wszystkim, miałem wiele wątpliwości zanim kupiłem produkt. Czytałem wiele forów. Większość miejsc była negatywna. Ale chciałem spróbować. Jest z bardzo dobrym systemem namierzania ładunków od produktu. Otrzymałem go w ciągu trzech dni od wejścia do Turcji. W sumie produkt dotarł w ciągu 14 dni. Urządzenie było dobrze zapakowane. Ma osobną piankę. Banggood umieścił osobną pianę poza swoją firmą. Podsumowując, weź to bez wahania. Jakość obrazu jest całkiem dobra. To tylko niezauważalna plama w rogach. To też nie za dużo.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Świetny projektor! Niestety, musiałem zapłacić opłatę celną, a poczta z Brazylii trochę mnie przekazała. Pomimo tego, jakość obrazu jest bardzo dobra i dźwięk też. Tak, ma wewnętrzny hałas, który może przeszkadzać w zależności od głośności, ale nie jest agresywny. Jestem bardzo zadowolony z kosztów korzyści.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Kula pokazuje projektor... Tylko dwa dodatki dźwięk jest dość wysoki nie ma bitu „że nie żądam tego, bo to już świetny projektor z dźwiękiem" Drugi nie ma regulacji obrazu tylko ostrość, więc trzeba ustawić najbardziej prosty projektor ze ścianą, bo z boku nie można się dostosować... I ostatni może mieć nasadkę zabezpieczającą soczewkę, która jest dość duża i nie przychodzi czapka do ochrony, gdy nie nosi... Ale ogólnie to super polecam pokaz balowy.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Kupiłem produkt i za pierwszym razem, gdy go spróbowałem, zaczął z niego iskrzyć. Wyczułem w nim coś palącego. Otworzyłem go, a kiedy go zmierzyłem, zobaczyłem usterkę w obwodzie. Moje urządzenie nie działa. Szukam pomocy od władz. Stać mnie na obwód, jeśli będzie trzeba. Czekam, aż moje skargi zostaną rozwiązane.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Duża korzyść kosztowa, oferuje jakość HD za połowę ceny, którą do tego czasu. Ma ograniczenia wynikające z niskich kosztów, takich jak brak możliwości korzystania z pozytywki Bluetooth jednocześnie z filmem. Ale w moim przypadku nie było to konieczne, ponieważ zsynchronizowałeś pudełko na TVBOX i wszystko jest w porządku. Nadal dźwięk samego projektora nie jest zły. Polecam

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Dobry produkt, opóźniony w wysyłaniu trochę więcej niż normalnie, ale dobry produkt, dotarł w dobrym stanie, pudełko trochę poobijane, ale sprzęt działa dobrze, jedyne co można poprawić to audio, Kiedy podnosisz całą głośność słychać jakiś hałas, Ale rozpuszczalny z głośnikiem. W cenie, polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Jedna z najlepszych inwestycji, jakie kiedykolwiek zrobiłem. Jest mały i bardzo łatwy do przenoszenia, z bardzo ładnym wykończeniem. Obraz jest po prostu idealny, manualna ostrość pozwala dostosować się do odległości i tego, co wyświetlasz. Dźwięk nie ma tak dobrej jakości w wysokiej rozdzielczości, gdy dźwięk jest średni, jest bardzo dobry. Jedyną rzeczą, która by się poprawiła, będzie biała plastikowa część, kiedy wtyka i usuwa przewód zasilający, wrażenie, że plastik się zepsuje. Ale szczerze polecam, nie zostałem obciążony podatkiem od Alagoas.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Niestety mój był wadliwy, albo został uszkodzony podczas transportu! Niebieskie światło wycieka na dole obrazu. Obraz tb nie jest tak dobry, jak sobie wyobrażałem. Mam stary telewizor plazmowy z o wiele lepszym obrazem, ale biorąc pod uwagę wielkość projekcji i cena jest tego warta!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Otrzymał 🚚 📦 dostawy produktu w <15 dni. Dobre opakowanie i szybka dostawa. Produkt jest zbyt dobry dla przedziału cenowego. Gdyby miał osłonę obiektywu, mógłby być lepszy, do ochrony obiektywu, gdy nie jest używany. Jakość budowy & dobra. Połączenie Bluetooth z innym głośnikiem zewnętrznym zwiększy wartość Jednostki. Trzymanie głośnika zewnętrznego blisko projektora nie daje wrażenia zanurzenia. Nie słychać hałasu od wentylatorów, gdy projektor działa. Kolory są ładne, żywe &. Połączenie mobilne z jednostką byłoby najlepsze, ale chromecast pomaga.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Bardzo dobry projektor, dotarłem wcześniej niż na stronie, dokonałem zakupu 22 września i dostarczyłem paczkę do mnie 3 października, do Guadalajara Jalisco, w Meksyku, bez płacenia ceł czy czegoś takiego, Projektor wydaje się wykonany z dobrego materiału, chociaż hałas wentylatora jest słyszany, jeśli jesteś całkowicie cichy, również w moim przypadku projektor wygląda trochę niewyraźnie z prawego dolnego rogu. Z tego wszystkiego dobrze z nim.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 967
    • Ft176 916
    • Ft37 480
    • Ft44 976
    • Ft42 877
    • Ft65 967
    • Ft43 207
    • Ft18 289
    • Ft50 974
    • Ft27 045
    • Ft72 908
    • Ft390 208
    • Ft13 791
    • Ft42 877
    • Ft21 887
    • Ft87 785
    • Ft56 971
    • Ft64 767