Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(246)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(246)
    • 5 Star(229)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/05/2021

    Ścigał ją przez jakieś trzy miesiące. Jak tylko zobaczyłem go w europejskim magazynie, wiedziałem, że to właściwy moment. Maszyna jest fantastyczna, jak na razie mała wada w gniazdach Blendera, który ociera plastikiem, ale nie w ten sposób. Masz potworną obecność! Piękne i praktyczne. Gratulacje dla Blitzwolf i Banggood za zapewnienie jakości w tej cenie!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Bardzo dobra jakość. Nie tak hałaśliwy, szybka wysyłka, oczywiście, z transportu DHL Dziękuję bardzo za jakość i gwarancję BlitzWolf dziękuję, Banggood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Super szybka dostawa bardzo bogate akcesoria, więc za cenę bardzo dobry wybór, a tym samym pełna satysfakcja. Nie wszystko zostało jeszcze wypróbowane, ale wygląda to dobrze. dziękuję 👍👏👍👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    γρήγορη αποστολή από Τσεχία.πολυ στιβαρή κατασκευή.αξιζει τα λεφτά του

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Dostałem to w zaledwie 3 dni i wygląda bardzo dobrze Mam tylko sprawdzić, czy wszystko działa, ale wkrótce moja żona zrobi prawdziwy test. Dzięki Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Doskonała maszyna. Taki sam jak opis.3 w 1 i wysokiej jakości materiał. Łatwy w użyciu. 8 opcji prędkości, czas.. mięso, ciasto, mikser.. Także çiğ köfte. Naprawdę lubię to tak bardzo:.Gratulacje.Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Rozpakowane i zobaczymy w prawdziwym użyciu 😏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Bardzo ładny produkt, ale w moim przypadku mają problem na górnej pokrywie. Wieko nie naciska wyłącznika, więc mikser nie działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Všetko prišlo v poriadku, nič nechýba. Robota je super. (ang.) Wszystko było w porządku, nic nie zginęło. Robota jest wspaniala.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    To dobry produkt, jestem zachwycony maszyną,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$73.92
    • US$55.99
    • US$35.99
    • US$254.10
    • US$113.99
    • US$36.99
    • US$173.24
    • US$241.38
    • US$180.17
    • US$39.99