Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2146)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(2146)
    • 5 Star(2054)
    • 4 Star(75)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/09/2021

    Biorąc pod uwagę koszty, pendrive zapewnia dobrą jakość konstrukcji i szybkości, a wszystko z aluminium jest znacznie bardziej odporne niż plastik. Odszedł, aby życzyć sobie trochę prędkości, ponieważ następnie spadł szybkość transferu, co oznacza, że przeniesienie pliku zajmie kilka sekund, ale nic, co sprawia, że jest źle. Wysyłka była szybka, dotarła w 18 dni roboczych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Dotarł do bardzo dobrze zapakowany na dysk kk pen, ale działał idealnie na nas telefony komórkowe i na laptopach, a transfer danych jest szybki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2022

    Jest to bardzo przydatny USB do kopiowania plików, zdjęć, filmów i innych z mojego telefonu komórkowego i być w stanie przenieść się do mojego laptopa bez korzystania z kabla ładowania. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    [64gb] Dobry pendrive, zadowalająca szybkość transferu i solidna konstrukcja. Katastrofa, która trzyma te dwie części, ma trochę luzu podczas obracania, ale możliwe jest, aby poczuć, że jest to metal i nie stwarza żadnego ryzyka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    To już drugi raz, kiedy zamawiam tę jazdę. To nie jest najszybsze, jakie mam. (ma stały spadek prędkości zapisu podczas pisania większych plików) Ale jest bardzo wytrzymały, ma zarówno USB, jak i C i ma świetną cenę. Mój stary ma rok i nadal działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Bravo Banggood! Delivery is fast and accurate. Excellent quality materials. USB speed is not exactly declared but satisfactory. Usb C connector multiple applications. Recommendations!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Opakowania są bardzo dobre. Pendrive przyszedł bardzo szybko. - Bardzo dobrze zrobiona. Bardzo szybki transfer danych. Doradzam wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    To nie przypadek, że biorę sekundę. Pomaga mi w codziennym użytkowaniu. Nie mierzyłem prędkości. Bo dobrze wykonuje moją pracę przez telefon i nie tylko... Szybka misja!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Reorder. I have already ordered such a product for myself and my sons. Reliable, works well. Can also be used for desktop computers, laptops and mobile phones. Fast data transfer. Fast delivery, safe packaging. Utánrendelés. Már magamnak és a fiaimnak is rendeltem ilyen terméket. Megbízható, jól működik. Asztali komputerhez, laptophoz és mobil telefonhoz is használható. Gyors adatátvitel. Gyors szállítás, biztonságos csomagolás.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Arrived very quickly. Writing speed is a little bit waving. .Using the usb3 port in writing it is warming up. Using usb2 port the writing speed is about 30% lower (waving up to 25MB/s) but not warming. Around 16$ it is very good choice for a 64Gb pendrive. As far as you need more storing space I would go for a compact portable ssd. Thank you!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.99
    • US$12.09
    • US$6.89
    • US$8.99
    • US$9.99
    • US$53.99
    • US$10.99
    • US$10.99
    • US$13.85
    • US$13.99
    • US$17.99
    • US$16.16
    • US$11.49
    • US$12.99
    • US$13.99
    • US$19.99
    • US$17.99
    • US$27.54