Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1917)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1917)
    • 5 Star(1838)
    • 4 Star(67)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2021

    Jeśli potrzebujesz praktycznego szybkiego sposobu kopiowania zdjęć, filmów z urządzeń mobilnych, BlitzWolf BW-UPC2 wykonuje swoje zadanie. Materiał budowlany jest wysokiej jakości. Posiada standardowy interfejs USB-A, a także typu C. Złącza są solidne. Czerwone światło wskaźnikowe znajduje się wewnątrz złącza typu C. Dogłębnie przetestowałem szybkość odczytu zapisu poprzez kopiowanie plików w różnych urządzeniach systemów operacyjnych. Ten pendrive BlitzWolf przekroczył jego specyfikację.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Świetny pendrive, dobrze zbudowany! Przybył na czas bez awarii w kolejności. Przetestowałem go na laptopie, a magazyn pasuje do tego, co kupiłem. Mimo to, poszedłem sprawdzić szybkość czytania i pisania, z CrystalDiskMark (obecność 1GiB) i pendrive USB pokazał swoją korzyść kosztową, jest dość szybko!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Zamówiłem to w Federacji Rosyjskiej. Dostawa IML kurierem. Dzwoniłam, ostrzegłam go o czasie dostawy. Ładny metalowy pendrive. Zdefiniowana przez 59,7 Gb. Inskrypcje są wygrawerowane. Napisz 69 MByte/s; odczyt 157 MByte/s. OTG działa bez problemów. Lubił również mechanizm przełączania z USb A na usb typu C, klika przy ustalaniu pozycji breloka. W złączu usb typu C znajduje się światło robocze i błyski podczas pracy pendrive'a. Sprzedawca i produkt polecam!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Paczka dotarła wystarczająco długo. Zajęło to prawie miesiąc, mimo że zamówiłem go z europejskiego magazynu. (On również przyjeżdża z Chin w tym czasie.) Pojemność sformatowana to 58 GB (wersja 64 GB). System plików: EXFAT. Nie mierzyłem szybkości transferu danych, wydaje się to szybkie. (Chciałem użyć go do centrum muzycznego do odtwarzania muzyki MP3. Ale dopiero potem zauważyłem, że centrum rozpoznaje urządzenie USB tylko do 32 GB pojemności i wymaga systemu plików FAT12 do FAT32.) Nie doświadczyłem żadnego ocieplenia podczas użytkowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Dobra jakość konstrukcji i miła prędkość dla obu usb amd microusb. Używałem go na moim telefonie aw OTG....jest to plug i odtwarzanie elementów z metalową obudową!Pisz prędkość wydaje się być 40,5 MByte/s is Prędkość odczytu: 84 MByte/s!Wszystko działa tak jak powinno i jestem bardzo zadowolony. Wysoka jakość usb!Dzięki Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Wyśmienity produkt. Estetycznie wykonane. Szybki transfer. Doskonałe rozładowanie ciepła. Polecam ;) Przed użyciem, stwórz format na swoim urządzeniu mobilnym.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Biorąc pod uwagę koszty, pendrive zapewnia dobrą jakość konstrukcji i szybkości, a wszystko z aluminium jest znacznie bardziej odporne niż plastik. Odszedł, aby życzyć sobie trochę prędkości, ponieważ następnie spadł szybkość transferu, co oznacza, że przeniesienie pliku zajmie kilka sekund, ale nic, co sprawia, że jest źle. Wysyłka była szybka, dotarła w 18 dni roboczych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Dotarł do bardzo dobrze zapakowany na dysk kk pen, ale działał idealnie na nas telefony komórkowe i na laptopach, a transfer danych jest szybki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Zamówiłem produkty 7 maja. 25 czerwca, rozumiem. Nie zbliża się nawet do czasu dostawy. Pendrive jest wykonany z metalowej obudowy. 32 GB ma tylko 30 GB widoku na Windowsie. Dane idą szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Το προϊόν είναι από μέταλλο κ αρκετά ανθεκτικό. Μου ήρθε παρά πολύ γρήγορα μέσα σε 9 ημέρες Ευχαριστώ Bangood

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 910
    • Ft6 434
    • Ft3 600
    • Ft6 876
    • Ft12 035
    • Ft10 315
    • Ft8 514
    • Ft10 479
    • Ft5 566
    • Ft628 617
    • Ft2 644
    • Ft4 331
    • Ft3 024
    • Ft1 510
    • Ft4 648
    • Ft3 400
    • Ft3 780
    • Ft6 276