Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1729)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1729)
    • 5 Star(1666)
    • 4 Star(58)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2021

    Jeśli potrzebujesz praktycznego szybkiego sposobu kopiowania zdjęć, filmów z urządzeń mobilnych, BlitzWolf BW-UPC2 wykonuje swoje zadanie. Materiał budowlany jest wysokiej jakości. Posiada standardowy interfejs USB-A, a także typu C. Złącza są solidne. Czerwone światło wskaźnikowe znajduje się wewnątrz złącza typu C. Dogłębnie przetestowałem szybkość odczytu zapisu poprzez kopiowanie plików w różnych urządzeniach systemów operacyjnych. Ten pendrive BlitzWolf przekroczył jego specyfikację.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Produkt z dobrej jakości, wykonany z metalu i wydaje mi się być dość odporny. 😎 To przyszło z prawie 64 GB nawet, jak zwykle przychodzi o wiele mniej. Przetestowałem szybkość poprzez przeniesienie kilku plików i to było dość szybkie. Jako że mam tylko smartfona, wejście USB-C pomoże mi w obsłudze plików i kopii zapasowych, mam tylko nadzieję, że nie wypali się jak moje inne pendrive'y. W każdym razie, dostawa trwała chwilę, ale przybył bardzo szybko do Brazylii, polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Zamówiłem to w Federacji Rosyjskiej. Dostawa IML kurierem. Dzwoniłam, ostrzegłam go o czasie dostawy. Ładny metalowy pendrive. Zdefiniowana przez 59,7 Gb. Inskrypcje są wygrawerowane. Napisz 69 MByte/s; odczyt 157 MByte/s. OTG działa bez problemów. Lubił również mechanizm przełączania z USb A na usb typu C, klika przy ustalaniu pozycji breloka. W złączu usb typu C znajduje się światło robocze i błyski podczas pracy pendrive'a. Sprzedawca i produkt polecam!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Napęd kciuka pasuje do głośności. Prędkość normy. Nie rozgrzewa się, ponieważ metalowe ciało. Ale jeden minus... Dostarczone 3 miesiące!!! TREC nie śledził, myślał, że wszystko ją straciło. Przy zakupie, weź usługę śledzenia torów. Inaczej udowodnisz, że tego nie dostałeś.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Świetny pendrive, dobrze zbudowany! Przybył na czas bez awarii w kolejności. Przetestowałem go na laptopie, a magazyn pasuje do tego, co kupiłem. Mimo to, poszedłem sprawdzić szybkość czytania i pisania, z CrystalDiskMark (obecność 1GiB) i pendrive USB pokazał swoją korzyść kosztową, jest dość szybko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Paczka dotarła wystarczająco długo. Zajęło to prawie miesiąc, mimo że zamówiłem go z europejskiego magazynu. (On również przyjeżdża z Chin w tym czasie.) Pojemność sformatowana to 58 GB (wersja 64 GB). System plików: EXFAT. Nie mierzyłem szybkości transferu danych, wydaje się to szybkie. (Chciałem użyć go do centrum muzycznego do odtwarzania muzyki MP3. Ale dopiero potem zauważyłem, że centrum rozpoznaje urządzenie USB tylko do 32 GB pojemności i wymaga systemu plików FAT12 do FAT32.) Nie doświadczyłem żadnego ocieplenia podczas użytkowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Dobra jakość konstrukcji i miła prędkość dla obu usb amd microusb. Używałem go na moim telefonie aw OTG....jest to plug i odtwarzanie elementów z metalową obudową!Pisz prędkość wydaje się być 40,5 MByte/s is Prędkość odczytu: 84 MByte/s!Wszystko działa tak jak powinno i jestem bardzo zadowolony. Wysoka jakość usb!Dzięki Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    The order was too late for more than a month, although it was the order from a European warehouse that said delivery in one week ... Good quality construction Quite fast .. I will try it in the next few days and if there is a problem I will come back Η παραγγελεια άργησε υπερβολικά περισοτερο από ένα μήνα αν και ήταν η παραγγελεια από ευρωπαϊκή αποθήκη που έλεγε παράδοση σε μια εμβοδομάδα ... Καλή ποιότητα κατασκευής Αρκετά γρήγορο .. θα την δοκιμάσω της επόμενες μέρες και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα επανέλθω

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Gorąco polecam! Produkt doskonałej jakości wykończenie w budowie i eleganckim wzornictwie! Opłaty za czytanie i pisanie o wiele wyższe niż 64 GB modele wejścia Kingston. Produkt dotarł szybko, tylko opakowanie, które może być w małym pudełku, zapobiegając uszkodzeniom, ale poza tym zauważa 10! Banggood należy pogratulować współpracy z poważnymi partnerami, którzy wysyłają produkty dokładnie takie jak w opisie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    BlitzWolf BW-UPC2 to pendrive 2 w 1 USb, ponieważ posiada nie tylko klasyczny interfejs USB-A (3.0), ale także wygodniejszy typ- C. Ten ostatni pozwala nie tylko na uwolnienie jednego portu USB na nowoczesnym laptopie, Ale także do połączenia mediów z różnymi urządzeniami mobilnymi obsługującymi specyfikację USB OTG (On-The-Go).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,417
    • Ft2,484
    • Ft4,443
    • Ft3,759
    • Ft7,862
    • Ft3,075
    • Ft8,546
    • Ft5,127
    • Ft3,650
    • Ft3,417
    • Ft4,785
    • Ft4,038
    • Ft3,075
    • Ft3,006
    • Ft4,101
    • Ft3,696
    • Ft4,785
    • Ft2,391