Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(779)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(779)
    • 5 Star(759)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/03/2021

    To świetny produkt. Zawiasy są sztywne, co łatwo wspomaga tabletki. Materiał wydaje się ekstra i wygląda dobrze. Dostawa była nieco dłuższa niż oczekiwano i musiałem płacić podatki importowe. Na szczęście wziąłem ubezpieczenie od podatku importowego, co oznaczało, że Banggood zwróci mi pieniądze i tak się stało.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Produkty dotarły bardzo szybko. Wszystkie zakupione dnia 30/12/2020 i dotarły dziś 18/12/2020. To było za szybko! Opakowania były nieco uszkodzone, łącznie z pudełkiem produktów. Jednak nie miało to wpływu na produkty i można powiedzieć, że było to z powodu poczty brazylijskiej. Produkty są wysokiej jakości i wytrzymałe. BW-TS4 jest doskonałym wsparciem dla telefonu komórkowego, tabletu i tym podobnych, aby lepiej służyć. Bardzo przydatne dla ludzi oglądających telewizję na telefonie komórkowym. Bardzo wytrzymały, gumowy materiał, żeby nie uszkodzić komórki. Bardzo mi się podobało!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    In my opinion it is very useful this portable Holder, great product and the quality is premium. Until now very pleasant for the seller job and also de product. Só my final decision is!!! For me quality and reliable seller, so I recommended. Thanks for the wonderful job and the Blitzwolf quality products, keep forward because this brand already conquered me.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Produkt wydaje się być wysokiej jakości, bardzo odporny, z gumowanymi podpórkami i jest bardzo piękny i funkcjonalny. Opakowanie przyjechało w dobrym stanie, zamówienie zostało wykonane na 25/06 i dostawa została wykonana 20/07, uważam to za dobry, może być szybsze przez jednostkę dystrybucji miasta, ale ogólnie to było dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Bardzo profesjonalny, bardzo dobry materiał, działa doskonale, łatwy w użyciu, jak opisano, szybka dostawa, dobry stosunek jakości do ceny. Trochę smutne jak na tablet...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Towary były w firmowej skrzynce. Istnieje mała instrukcja w kilku językach. Posiadacz jest składany, całkowicie metalowy z gumowanymi podkładkami. Waży około 146 g. Jest utrzymany, solidnie ustawiony. Można umieścić smartfona, tablet i inteligentny zegarek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Muito bom artigo, já estou jest używką. Góra Marca. Nie ma sprawy. Kompleks 3. Muito útil. Doskonały artykuł, doskonała marka. Bardzo przydatne. Niska cena za tę jakość. Kupiłem trzy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Produkt pojawił się w Atenach około 2 miesięcy od procesu zamawiania, w dobrym opakowaniu i stanie. Ładny i przydatny produkt. Doskonała obsługa klienta!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Utrzymuje dużą 13-calową tablicę. Również ustawienia są nieskończenie możliwe i świetne. Wysyłka była szybka. Dowiedz się więcej i więcej upadłych w Blitzwolf marki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Stojak jest bardzo wysokiej jakości. Bardzo wygodny, regulowany kąt. I można nawet używać dwóch telefonów naraz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 188
    • Ft4 883
    • Ft2 623
    • Ft5 127
    • Ft18 013
    • Ft23 216
    • Ft2 562
    • Ft3 906
    • Ft5 567
    • Ft10 990