Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(597)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(597)
    • 5 Star(557)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/11/2020

    Jest metaliczny, lekki, i wygląda jakby utknął na stole, jakby był magnetyczny, ale próbowałem go na portie telefonu komórkowego i działa idealnie i szybko! Kiedy przyjdzie laptop, który zamówiłem, zrobię ci wrażenia, kiedy go użyję! Jakość, kiedy się na niej łapie, wygląda świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Mały, lekki i łatwy w użyciu, przetestowany z ładowarką PD 66watt, ładuje laptopa, a także łączność działa dobrze, jest w stanie czytać micro SD, napędy USB i rozszerzać ekran na telewizor za pomocą kabla HDMI.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Produkt jest doskonały. Łatwy w instalacji i jest piękny. Dzięki za świetny produkt. Kupiłem w Brazylii i czas dostawy był bardzo szybki. Otrzymałem ją w 15 dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Używam go tylko od 1 godziny. Na razie działa bardzo dobrze, ale zauważyłem, że robi się trochę ciepło. Zobaczmy, jak się zachowa, gdy jest używany codziennie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    equipamento com uma excelente construção , um design clean e profissional. correspondeu com todas as expectativas e muito mais. boa compra !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Bardzo dobry produkt, wielkie zwężenie, dotarł w prawo i działa bardzo dobrze oprócz wejścia typu C do ładowania, dix, który jest ładowanie ale na koniec dnia nie robi wiele dobrego kkkk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    To przyszło w czasie. Jakość jest normalna. To działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Bardzo dobra jakość, pasuje do opisu. Przybył przed oczekiwaną!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Szybka wysyłka z magazynu UE (ES) 12 dni. Wysokiej jakości produkt, działa świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Nice.. 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 024
    • Ft4 326
    • Ft4 326
    • Ft6 324
    • Ft4 326
    • Ft22 703
    • Ft6 052
    • Ft4 326
    • Ft9 987
    • Ft9 987
    • Ft7 656
    • Ft7 989
    • Ft11 653
    • Ft13 318
    • Ft7 656
    • Ft2 994
    • Ft27 849
    • Ft6 503