Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(621)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(621)
    • 5 Star(580)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/11/2020

    Jest metaliczny, lekki, i wygląda jakby utknął na stole, jakby był magnetyczny, ale próbowałem go na portie telefonu komórkowego i działa idealnie i szybko! Kiedy przyjdzie laptop, który zamówiłem, zrobię ci wrażenia, kiedy go użyję! Jakość, kiedy się na niej łapie, wygląda świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Doskonały produkt! podłączam tablet (Huawei Matepad 11) do telewizora za pomocą kabla HDMI. Wszystko działa perfekcyjnie! Zamieniam tablet w laptopa! Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Dobrze zbudowany produkt, ale nie jest zbyt dobrze zbudowany. Szybka poczta, jednak poczta w Brazylii wymagała czasu. Działa idealnie w trybie DEX. Skrzynka była roztrzaskana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Mały, lekki i łatwy w użyciu, przetestowany z ładowarką PD 66watt, ładuje laptopa, a także łączność działa dobrze, jest w stanie czytać micro SD, napędy USB i rozszerzać ekran na telewizor za pomocą kabla HDMI.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Produkt jest doskonały. Łatwy w instalacji i jest piękny. Dzięki za świetny produkt. Kupiłem w Brazylii i czas dostawy był bardzo szybki. Otrzymałem ją w 15 dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Używam go tylko od 1 godziny. Na razie działa bardzo dobrze, ale zauważyłem, że robi się trochę ciepło. Zobaczmy, jak się zachowa, gdy jest używany codziennie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    equipamento com uma excelente construção , um design clean e profissional. correspondeu com todas as expectativas e muito mais. boa compra !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Bardzo dobry produkt, wielkie zwężenie, dotarł w prawo i działa bardzo dobrze oprócz wejścia typu C do ładowania, dix, który jest ładowanie ale na koniec dnia nie robi wiele dobrego kkkk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    To przyszło w czasie. Jakość jest normalna. To działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Rozpoznałem mój macbook m1, super dobrze, materiał, który myślałem, że to aluminium lub coś podobnego, ale jest to plastik, który bardzo dobrze imituje aluminium. Ale za tę cenę wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 362
    • Ft8 205
    • Ft8 382
    • Ft13 888
    • Ft5 364
    • Ft3 785
    • Ft4 164
    • Ft1 891
    • Ft69 453
    • Ft19 887
    • Ft11 804
    • Ft22 097
    • Ft28 411
    • Ft3 470
    • Ft4 733
    • Ft4 417
    • Ft2 838
    • Ft6 943