Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(240)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(240)
    • 5 Star(229)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    Dobra wąska, lekka i plastikowa. Wykonuje swoją pracę. Wzmocnione przewody dobre wtyczki. Jest wart zniżki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Doskonałe centrum, potrzebne bardzo! Cztery porty rozpoznały każde urządzenie, które podłączyłem. Super szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Złożyłem zamówienie na 03/10 i otrzymałem produkt w dniu 21/10. Produkt nie został zapakowany w plastik z bąbelkami, jednak nie wykazywał widocznych uszkodzeń. Działa doskonale!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Wspaniały Hub, do tego czego potrzebuję, działa idealnie. Wygląda na bardzo odporny produkt. Bardzo zadowolony z tego przejęcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Doskonała cena/jakość, do łączenia różnych urządzeń, proste i dobre jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Zgodnie z opisem. Dobra jakość i pakowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Dobra jakość/cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Dobre urządzenie. Działa z USB 3.0 bardzo dobrze. Zrobione przez plastik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2019

    Meu celular reconheceu todos os pendrives conectados , e qualquer dispositivo que conectei , como mouse e teclado juntos , joystick USB , leitor de cartão de memória , gostei muito só pelo fato de usar o pendrive , pra quem gosta de jogar jogos como Freefire ou PUBG , vc pode usar o mouse e teclado , joysticks .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2019

    plastic ok. ports fine. But this device deserves a box. However I connected xiaomi mi8 to macbook pro 15" via this hub, and then I measured current output using ampere app. It was nearly 1.5A. By the way, output current of apple's adaptor is around 0.5A (i measured it with same method.) there are pictures you can compare it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 903
    • Ft7 705
    • Ft3 728
    • Ft4 005
    • Ft6 441
    • Ft7 798
    • Ft6 102
    • Ft19 422
    • Ft12 885
    • Ft8 476
    • Ft11 868
    • Ft5 763
    • Ft8 815
    • Ft7 798
    • Ft13 563
    • Ft7 798
    • Ft21 580
    • Ft3 558