Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(82)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(82)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/10/2021

    Szybka dostawa, w ciągu około 2 tygodni od HK, dzięki logistyce BG. Jest to port USB Type-C i możesz zamówić: wersję DP lub wersję VGA. Jest wyposażony w podwójny kabel USB-C, przeznaczony dla pro/Air (odległość między złączami wynosi 1,5 cm). Obsługuje wyświetlacze 4K/1080P@60Hz 3 (HDM1, HDM2, DP lub VGA), ładowarka w górę i 100W. Do 10/100/1000Mbps RJ45 Ethernet. Ma również przydatny mikrofon audio jack i działa całkiem dobrze na komputerach PC i laptopach z systemem Windows zbyt.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    W rzeczy samej, bardzo ładny produkt. Pozytywny wynik: To wygląda na solidną i jakościową budowę. Ma bardzo solidne połączenie kablowe, które pozwala przenieść wszystkie bałagany stworzone przez tradycyjne adaptery USB-C, z dala od komputera, tworząc w ten sposób pulpit. Ma wystarczającą moc, aby zasilić 2 monitory hdmi w tym samym czasie, a także inne urządzenia peryferyjne (w moim przypadku, podłączony USB-c hub USB, czytnik kart SD, zewnętrzny dysk USB3 ssd, iphone, 2 dyski USB) I nadal ładuje mój Macbook na 52 W ( w porównaniu do 60w, gdy ładuje się bezpośrednio z własnej ładowarki). Szybkość nagrywania na moim USB 3 połączony napęd ssd to 305 MB/s zapisu, a odczytu 375 MB/s. Negatywne: Musisz kupić oddzielny kabel USB-c, jeśli chcesz go używać z laptopem innym niż macbook. Masz tylko jeden port USB-c, który może być używany. Nie ma czytnika kart SD lub micro SD. Ogólnie bardzo dobry i godny polecenia zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Produto muito bom! Chegou 1 mês antes do prazo determinado. O único ponto para quem tem notebook como eu, é que o cabo que acompanha o produto é para Mac, sendo necessário utilizar um outro Cabo USB C ou tirar um dos conectores

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Stacja dokująca BlitzWolf® BW-TH14 15 w 1 USB C z HD 4K... Interfejs:DP interfejs, był dobrym wyborem, ponieważ miałem prawdziwy problem ze znalezieniem stacji dokującej DP, aby połączyć mój Dell Monitor, więc mogę w końcu mieć funkcję PIP, jak to jest tylko dla Dell. (Dell nie mógł mieć funkcji PIP między dwoma portami HDMI). Mój laptop Windows 10 był w porządku, ale musisz mieć Thunderbolt 3 usb C, aby go podłączyć . (Dostarczony podwójny kabel USB C dostarczany jest tylko dla Maca). Wszystko w porządku i jestem szczęśliwy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Działa dobrze z moim macbook pro 13 2017. RJ-45 działa szybko. Wiele portów USB i podwójny hdmi. To jest dok, którego potrzebowałem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Wygląda niesamowicie, ale niestety nie mogę połączyć się z typem C z moim laptopem. Otrzymałem pojedynek typu C jak Mac.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Dobry produkt, dostałem dostawę za 18 dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    Bardzo dobry produkt bardzo dobrze łączy się z macbookiem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Wszystko działa idealnie;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Everything is fine with the product. Delivery was quick. . It would be good to get a USB Type C cable for windows laptop not only double USB C cable for Windows MacBook.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$43.99
    • US$44.99
    • US$22.99
    • US$99.99
    • US$42.99
    • US$30.99
    • US$45.99
    • US$52.99
    • US$47.99
    • US$18.88